Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Olyan rossz mikor nincs itt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz mikor nincs itt 2honapig egyutt laktunk,1honapja ujra kulon es most bele orulok a hianyaba. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

10honapja egyutt vagyunk mar amugy.es valamiert egyre jobban szeretem es egyre kevesbe birom nelkule.feltekenyebb vagyok.es ez mar szenvedes :/ mikor vele vagyok is hiqnyzik,legszivesebben bele bujnek..

16/L

2015. szept. 10. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szedd oszze magad. Tudom milyen erzes es azt is tudom,hogy faj De koncentralj a kovetkezo talalkozasra, kosd Le magad valamien hobbival es sokkal konnyebb lesz. Az iskola is segit majd mert eltereli a gondolataid. Beszelgessetek skypeon vagy facen amikor tudtok es amikor talalkoztok szervezzetek elmenydus programokat

Mi 3,5 eve lassan ezt csinaljuk, 3000km a tavolsag es felevente talalkozunk. Kitartas!

18/L

2015. szept. 10. 01:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Örülj hogy van kapcsolatod sok embernek nem lehet ebben öröme hidd el hogy nem olyan rossz ha tudod hogy ott van meleted valaki.
2015. szept. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!