Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szabad egy fiú után 'szaladni'...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad egy fiú után 'szaladni' vagy nem?

Figyelt kérdés

2015. szept. 9. 21:56
 1/7 anonim válasza:
51%
egyértelműen nem, (csak ügetni, esetleg indián szögdelni , de futni semmiképp) , de komolyra fogva a szót, nem mert akkor túl könnyen szereznek meg... akkor már nem érezném benned a kihívást az izgalmas részt h megszerezzelek.. érted ?
2015. szept. 9. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bizonyos mértékben szabad. Éreznie kell a fiúnak hogy ő "kell" neked.
2015. szept. 9. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lehet...nem értem mért gondoljáka csajok h utánok érdemes szaladni ha ők nem tesznek semmit... ennyi erővel pasiként is felesleges futnii 10 perc mulva jön majd a másik.. szerintemha érdekel egy srác igenis tegyél érte meg te is mindent h észrevegyen...
2015. szept. 9. 22:17
 4/7 anonim válasza:
Lehet, de csak ésszel! Vedd észre azt a pontot, amin túl már nem éri meg...
2015. szept. 9. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem mindig az kell ami nem lehet az enyém:D

szóval van fok ameddig futhatsz egy srác után, de semmiképp ne dobd magad elé mert úgy nekem már tuti nem is kellenél

szeretem a nehezen kapható lányokat, akik nem adják be a derekukat 2 szép szóra, de ne is húzzák túl sokáig mert egy idő után megunom és inkább hagyom az egészet a francba

2015. szept. 9. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak is akkor ha látsz rá esélyt hogy jól fogsz belőle kijönni. Ha előtte ad valami jelet a srác hogy tetszenél neki. Viszont ha ilyen nincs akkor nem érdemes, egy lányban/nőben legyen annyi méltóság hogy nem veti magát egy pasi lábai elé...
2015. szept. 9. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre pontosan az a válasz, mint arra a kérdésre, hogy szabad-e futni egy lány után. Ha te pl elvárod, hogy fussanak utánad a fiúk, akkor neked is kötelességed futnod utánuk...
2015. szept. 10. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!