Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lany!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany!?

Figyelt kérdés
Szoval, van egy lany, akivel egy iskolaba jarok, de nem egy osztalyba es szunetekbe vele (is) logok. Megnevetetem, elbeszelgetunk (nem kettesbe, 3-4en, meg soha nem voltam vele egyedul), kicsit szemetkedek vele, szereti a sztoriajim. De nem tudom, hogy esetleg erez-e valami hasonlot, vagy csak egy barat vagyok es fel kell benne ebresztenem valamit, nem sokat tudok a friend zonerol, de azt mondjak kemeny dolog. Tartsam a vicces fiu imidzset, es lassan kozeledjek? Vagy maris hivjam el valahova? (19f)

2015. szept. 8. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova. Ne mond hogy randi lesz. És akkor finoman közöld vele hogy tetszik neked.
2015. szept. 8. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne szemétkedj vele!

Még a végén azt fogja hinni,hogy te egy bunkó hülye gyerek vagy.

Legyèl vele továbbra is vicces és kedves.

Esetleg hìvd el valahová.

Az is lehet, hogy te is tetszel neki.

2015. szept. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!