Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy én is tetszem e neki és nem tudom hogy mondjam el. Szerintetek? 13/L
Nos én biszex vagyok, és tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de úgy lehetek az, hogy mindkét nemhez vonzódom. Meglepő?
Amúgy a szerelem nem kor, hanem érettség (és persze érzelmek) kérdése. A korunkat pedig leírtam a kérdésben.
Így jöttem nézni, hogy hú de jó kérdés, 10 válaszadóval, öhm egyik sem válaszolt igazán a kérdésre. Mivel kedves kérdező, mondtad hogy a kiszemelt leányzó leszbikus, ezért már itt a nemi identitást sem kell kitapogatni, mondhatni szerencsés vagy, hogy egy olyan lány tetszik akinél lehet esélyed is akár. Szóval. Mivel neten ismeritek egymást, szerintem ideje lenne egy talinak. És miután megismerted személyesen *sajnos élőben teljesen más az ember mint neten. Lehet pozitívat és negatívat is csalódni, a lényeg h ne éld bele magad annyira* tehetnél aranyos puhatolózásokat, viccelődhetsz, de akár egy romantikus szerelmi vallomással is letaglózhatod.
Viszoooooont arra nagyon ügyelj, hogy mivel nem ugyanabban a városban éltek, és ha mondjuk még a megyétek sem ugyanaz tehát a találkozók valószínűleg nem oldhatóak meg túl könnyen, és szerintem a havonta egy találkozás már távkapcsolatnak mondható. Ha meg tudnátok oldani a heti egy esetleg kettő talit, és néha belefér a kéthetente egyszer, az még úgy tök jó, simán.:) Viszont szerintem az, hogy ha valakibe fullra szerelmes vagy, egy napig alig bírod ki, nem hogy hetekig, hónapokig. Szóval gondold át. Persze, a szerelem nem válogat és mindent legyőz, de azért egy távkapcsolatba belemenni merész dolog.
De egy nagy marék szerencsét küldök és szurkolok :) Ha még van kedved tippekhez csajozáshoz, randizáshoz, stb akkor írhatsz privit, sok ötletem és sztorim van :)
16/L/pan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!