Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tegyek most?
Van egy velem egy idős fiú, akibe szerelmes vagyok. Egy táborban láttuk meg egymást először, de nem beszélgettünk. Néha-néha rám nézett. Majd hetekkel a tábor után, bejelölt facebook-on, és én rá írtam hogy miért jelölt be. Erre nem válaszolt, hanem elterelte róla a szót. Ő is kérdezgetett tőlem, és én is dolgokat. De ha én nem írtam volna neki akkor ő nem ír magától. Egy jó ideig nem írtam neki, aztán mikor napokkal utána rá írtam nem írt vissza. Látta, aztán egy pár napra rá megjelölte "olvasatlanként". Élőben nagyon nézett múltkor, én pedig zavarban voltam.
Tudnátok tanácsokat adni, mit csináljak ilyen helyzetben? Bejövök neki, csak félős? Azt várja hogy én írjak neki? De akkor miért nem ír vissza? Légyszi normális válaszokat. Előre is köszi:)
Szerintemm hagyd, már írt volna :)
A karomat odaadnám ha a lány kezdeményezne mondjuk, na mindegy..🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!