Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ez bűntudatot okoz? 16/f
Figyelt kérdés
Nem tudok szeretni. Életemben egyszer voltam szerelmes ,azóta úgy érzem csak sóvárgok rá. Mindennap másba vagyok "szerelmes" álmodozok csókról ,ölelésről ,de ezek is mind a felszínességre alapulnak ,a külsőségekre. Ha valaki ,aki tetszik benne lenne egy kapcsolatban én biztos rögtön beleugranék ,pedig tudom ,hogy nem lenne őszinte és nem is vagyok hozzá megfelelő állapotban. Úgy érzem magam ,mint valami kur*a.2015. szept. 6. 11:42
1/4 anonim válasza:
Nem vagy az! Egyszerűen arra vágysz,hogy téged is szeressenek,úgy mint amikor régen szerelmes voltál. Legalább is szerintem. :)
2/4 anonim válasza:
Majd egyszer fog jönni egy lány, akit fogsz tudni szeretni :) Bár szerintem az a probléma, hogy túl könnyen megkapod őket
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából a fiúkat szeretem. És még egyet sem kaptam meg.
2015. szept. 6. 11:57
4/4 anonim válasza:
Mindjárt jönnek azok, akik le buz!znak, na de hogy a kérdésre is válaszoljak...
Ilyen miatt felesleges bűntudatot érezned.Nekem már 6 éve nincsen bűntudatom :D Erre most nem kell úgy gondolni, hogy ez alatt a 6 év alatt mindenféle szemétséget csináltam, mert nem, csak hogyha úgy adódik a helyzet, akkor nem fogom sajnálni, hogy ezt-azt megtettem, mert úgy gondolom, hogy egy fokkal azért még mindig csak jobb megtenni valamit és utánna "megbánni", mint nem megtenni és utána egy egész életre bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!