Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szerelemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mateka10 kérdése:

Mit tegyek ha szerelemes vagyok valakibe? Töbilent.

Figyelt kérdés
az lenne hogy már szinte éerzem hogy ő is szerelmes belém és és már kérdeztem tőle pl.:eljösz-e moziba és aut monta, hogy igen és el is jött ilyen kór már nyer ügyem van vatgy még nem és érdemes e rákérdezni vagy nem?
2015. szept. 6. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
10 éves vagy?
2015. szept. 6. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is tanulj meg írni...

Másodszor,hived el valahova,pl.sétálni valamerre és közben éreztesd vele hogy mennyire birod,és ha nem kapcsol akkor vallj szerelmet

2015. szept. 6. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Törölni fogják a kérdést az helyesírás miatt de válaszolok, mert megértettem (azthiszem)

Ha jól elbeszélgettek, négyszemközt, nincs kinos csend ha együtt vagytok, akkor nyert ügyed lehet, de neked kell lépnek. Minél hamarabb.

2015. szept. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!