Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tavkapcsolatban baj hogyha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavkapcsolatban baj hogyha kielegitem magam es nem varom meg a parom vele?

Figyelt kérdés

#Tavkapcsolkat
2015. szept. 4. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, gondolj bele, ha 2 havonta találkoztok, addig is várnál?
2015. szept. 4. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi nem élünk távkapcsolatban és mégis ki szoktam magam elégíteni :D Miért lenne baj? Na meg az önkielégítés nem is ugyanolyan, mint a szex valakivel.
2015. szept. 4. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy segítsen neked. Nyomjon webkamot. :D
2015. szept. 4. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:

1. A távkapcsolatnak mi értelme..?

1x próbáltam.. 2 hónapig tartott.. Vagy addig se..

2. Miért lenne gond..?

Még akkor se gond ha minden nap látjàtok egymást, de te akkor is magadhoz nyúlsz..

2015. szept. 4. 13:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolso..azert mert szeretjuk egymast es koszonom mindenkinek:)csak amit o nyujt nekem az sokkal jobb..ezert gondtam hogy nem kene meg ilyenek😜
2015. szept. 5. 08:56
 6/8 anonim válasza:
Nem baj.. Ha megvárod vele akkor is csak egy ciberszex lesz. Közös maszti. Nem a legjobb. De ha ez van akkor ez van.. valakinek ez sincs, csak vágyakozva tátja a száját a sok szépségre amit lát. :D
2015. szept. 5. 16:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt annyira nem ertem🙀
2015. szept. 5. 16:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Marmint talalkozunk meg ilyenek..es ugy ertem:)szoval azzal varnam.meg h talalkozzunk es ugy...de lehet en ertettem felre:/
2015. szept. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!