Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos 14 évesen, hogy összesen 29 sráccal kavartam a nyáron?
Figyelt kérdés
Bulikban, városban, de egyikkel sem volt semmi komolyabb.2015. szept. 2. 20:22
11/21 anonim válasza:
Jól elvernélek.14 évesen?Fúj.
12/21 anonim válasza:
Biztosan szep leanz vagy! Gratula! Leadod a telefon szamodat kedves?
13/21 anonim válasza:
Van aki 14 évesen az első csókot is korainak gondolja. Míg más... Tudod...nem az a baj hogy ilyen vagy. Hanem hogy lassan nem te leszel a kivétel, hanem inkább az átlag. 21 éves vagyok, mégis érthetetlennek tartom a mai gyerekeket. Amikor én voltam 14 egészen más dolgok érdekeltek. más dolgok miatt voltam boldog. És persze ezeket nem osztottam meg a világgal. Mondjuk nekem akkor még számítógépem sem volt, ami meg a telefonomon volt az nem internet volt hanem infra. jesszus....olyan mintha öreg lennék, pedig nem is olyan rég voltam 14, mégis mennyit változott minden... Nem baj ha változik a világ, csak ne erre változna.
14/21 anonim válasza:
El ne higgyétek, hogy valódi a kérdés..........:))
15/21 anonim válasza:
De ha fiú lenne és 29 csajt dugott volna meg akkor menő lenne mi?!?! :D
16/21 opened paradise válasza:
Nem,mind a két esetben szerencsétlen.
17/21 anonim válasza:
15-ös
Szerintem az is szánalmas.
18/21 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, lány, de még csak csókolózni se csókolóztam soha. Az nem baj, ha mondjuk 1 vagy 2 fiúval összejöttél, de nem ő volt a megfelelő, az szerintem (!) normális. De 29??? Egyidősek vagyunk, számomra ez mégis érthetetlen.
De, ha nem olyan a baráti köröd, aki ezt értékelné, akkor szerintem ne nagyon hangoztasd. :)
19/21 anonim válasza:
Jelentkezem harmincadiknak ;)
20/21 anonim válasza:
Hát amikor még ilyen kicsi voltam (kb 7 éve) nálunk is ez volt, hogy iskolába/városba kb mindenki mindenkivel volt.
De egy nyáron 29 az már túl sok. Nekem eddig összesen életem során 36 kapcsolatom volt de ebből 3 komoly és hidd el a 4. komoly kapcsolatért eldobnám a pár heteseket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!