Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok ilyen elvetemül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen elvetemült vagy ezt más lányok is élvezik? :D L\17

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én rendkívül örömömet lelem abban ha egy fiúnak játszhatok az érzelmeivel, úgy teszek mintha tetszene de ezzel szemben adok olyan jeleket is hogy nem tetszik :D

2015. szept. 2. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
úgy megb*sználak, hogy 1 hétig lábra se tudnál állni
2015. szept. 2. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen. Én ehhez túl lelkis vagyok. Sose élveztem, ha másokat bánthatok.
2015. szept. 2. 19:55
 13/21 FIVESTAR válasza:
Te szegyentelen ribi:D remelem jo sok pasi atmegy rajtad es ott hagy a fenebe:)
2015. szept. 2. 20:01
 14/21 Dreed ***** válasza:

nem mindenkivel lehet szórakozni... +Most még poén,de ilyen esetek miatt kérdezik a nők is azt,hogy: "rendes pasik már nincsenek?" és nem,mert az ilyenek hatására változnak meg...

Majd ha már eljutsz egy felnőtt gondolkodási szintre,könyörögni fogsz egy rendes fiúért,és sírni fogsz, hogy ugyanúgy kihasználnak,ahogy te tetted velük...

a legszebb az ilyenekben,hogy más nőkkel is kicseszel,magaddal is,egy fiú meg előbb utóbb túl teszi magát rajta,maximum megváltozik,és semmibe veszi majd a nőket.

2015. szept. 2. 20:18
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Haha enis igy vagyok vele xD 15/L de csak mert millioszor bantottak mar meg...kolcsonkenyer visszajar :D
2015. szept. 2. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy minél kevesebb ilyen van! Szégyen vagy.:)
2015. szept. 2. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:
15 évesen már annyi szerelmi bánatod lehetett hogy ezért érdemes más érzelmeivel játszadozni...
2015. szept. 2. 22:53
 18/21 anonim ***** válasza:
a kurwaa anyukádddal kéne így játszani...jobb lett volna ha apád játszogatott volna anyádddal,vagy lenyelt volna téged...
2015. szept. 2. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
A fiuk sosem veszik komolyan a lanyokat szoval igen xD 15/l
2015. szept. 3. 00:29
 20/21 anonim ***** válasza:
SAJNOS,nem csak te vagy ilyen...most bocs..de ez milyen dolog már? jólesik? öszintén sajnállak....16/f
2015. szept. 3. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!