Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni egy fiút?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérnék...2015. szept. 1. 15:26
1/4 anonim válasza:
Hát ez nagyon sok dologtól függ. Többet között attól, hogy együtt voltatok-e, ha igen, mennyi ideig? Mennyire volt komoly ez a kapcsolat, és meddig jutottatok el?
3/4 anonim válasza:
A körülményektől függ.
Például én januárban elmondtam a legjobb fiú barátomnak, hogy szerelmes vagyok belé (nem ezekkel a szavakkal), ő nem érzett így, aztán szép lassan, hülye okból megromlott a barátságunk február végére. Most szeptember van, és már tényleg, abszolút nem érdekel, gondoltam, majd októberben beszélek vele, hogy béküljünk ki, de rájöttem, hogy nem akarom vissza az életembe, és nem fogok beszélni vele semmikor. Hogy miért? Mert egy másik fiú lépett színre, aki jobban érdekel nála. :)
4/4 anonim válasza:
Legjobban úgy, ha a találsz egy másik fiút, aki jobban érdekel majd nála. Ez a legkönnyebb megoldás, mert semmi sem feledtet jobban, mint egy másik srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!