Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit és hogyan írhatnék neki?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány a volt sulimból aki még odajár.Én már leérettségiztem szóval nem járok oda de előtte sosem beszéltünk semmilyen módon sem sajnos. Szerintetek mit lehetne írni vagy vaéamit elkezdeni kapcsolat megteremtés céljából? Írjak neki facebookon és ha igen, mit? Olyan 3-4 év van köztünk. :)2015. aug. 31. 20:40
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ilyen töketlen vagy egy nálad fiatalabb lányról van szó vagy félsz tőle?
25/f
2/7 anonim válasza:
Szia, talán még dereng az arcom, nem rég végeztem a mittoménhol, de sosem szólítottalak meg, de most nagyon szeretnélek mégis megismerni/ megismerkedni veled. Nemtok tovább:D
3/7 frank1997ize válasza:
Ha ismersz valakit az alattad lévő osztályból mondjuk kérdezz meg tőle pár dolgot,és mondd neki hogy,bocs hogy tőled kérdeztem,aztán rátérhetsz arra hogy amúgy mizu :D
4/7 frank1997ize válasza:
Vagy pedig az is jó hogy,Szia én most végeztem az iskolával és elkezdesz mesélni róla egy kicsit és utána a na és mizu veled :D
5/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek üzenem hogy iagaz van. Tudod a sok visszautasítás stb tántorít el ettől. Nem vagyok az a túlzott önbizalommal teli ember.. a 2. válaszoló által írt szöveg jó. de jöhet még..és először írjak ? és ha nem veszi észre? vagy jelöljem be?
2015. aug. 31. 21:15
6/7 anonim válasza:
Jelöld be nyugodtan:) én tuti pozitívan reagálnék rá;)szurkolok^^
7/7 A kérdező kommentje:
és mivel kezdjem az üzit? :O
2015. aug. 31. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!