Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszik egy fiú, de nem sok esélyem van nála?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk párszor és már írta is hogy nagyon bír, viszont többször kérdezték tőle, hogy ki mellett tudná magát elképzelni és folyamatosan azt mondja, hogy ő csak az idősebb, érettebb lányokhoz vonzódik, a fiatalabbakhoz nem, ezért nem tudom, hogy mit csináljak. Nem sok különbség van köztünk, csak 10 hónappal vagyok nála fiatalabb, de a korosztályomnál érettebb(külsőre és belsőre is). Hogy vegyem rá, hogy egyáltalán adjon egy esélyt?
Bocsánat ha kicsit zavaros lett, remélem azért nagyjából érthető a problémám.
2015. aug. 31. 15:37
1/2 anonim válasza:
Ohh, tehat az alapjan, amit mondott, mar azt gondolod, h nincs eselyed? Sztem beszelj vele tobbszor, probalj utalgatni stb. :)
2/2 anonim válasza:
Semmit. Próbáld elfelejteni és keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!