Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemezés jelent valamit, vagy tök normális és ne képzeljek mögé semmit?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit egy táborban ismertem meg. (eddig is egy suliba jártunk,de eddig nem igazán beszéltünk)
Nagyon jóban voltunk a táborban, sokat beszélgettünk....
A végén adott nekem egy karkötőt, de ez most mindegy .
most volt az évnyitónk és ő fönt volt a lelátón amivel a suli nagy rész álltalában szemben ül de mindíg vannak ott is páran. Onann nézett le és éreztem, hogy néz és akkor ránéztem és kb fél percig "szemeztünk" (inkább csak néztük egymást de mondjuk hogy szemeztünk)
2015. aug. 30. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!