Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Tetszek neki? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött, hogy áprilisban meghívta a legjobb barátnőnet egy fiú az egyik barátjának a születésnapi meglepetés bulijára. Így a legjobb barátnőm "elráncigált" mert nem akart egyedül menni. Én el is mentem és végig egy olyan fiúval beszéltem messengeren aki tetszett akkor és ezt a buliban lévő fiúk is tudták. Mint utólag kiderült a buliban egy fiú végig engem nézett és kerülgetett viszont én eszre sem vettem mert a messengerbe voltam belebújva. Két hét múlva jött egy újabb buli ugyanazzal a társasággal és ekkor már beszélgettem azzal a fiúval aki múltkor végig nézett de már én is fürkészten őt mert nagyon aranyos és jól is néz ki(ekkor már nem akartam kapcsolatot azzal a fiúval akivel múltkor beszélgettem, mint később kiderült már van barátnője). Egy hét múlva volt annak a fiúnak a szülinapja akit a házibulin isnertem meg és a legjobb barátnőm tudta hogy nekem tetszik az a fiú így ráírtam mert meg akartam magunkat finoman hívatni a bulijára. Hát rá is írtam úgy hogy "Szia😊" erre ő is ezt írta csak smiley nélkül. Ezután megkérdeztem hogy "Mi újsag?😊", erre azt írta hogy "semmi különös" és nem kérdezett vissza így abbahagytuk a beszélgetést. És ez nekem nagyon rosszul esett. És így nem mentünk el a bulijára. Aztán ahogy teltek a napok, és mikor láttam a buszon akkor állandóan engem nézett kiesett szemekkel (ezt nem csak beképzeltem mert a barátnőim is latták). Ahogy eljött a nyár, egyeltalán nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Aztán augusztus 19-én ugyanazon a rendezvényen voltunk (nem tudtuk hogy a másik ott lesz). Ő a barátaival volt, én pedig a legjobb barátnőmmel. Többször is szembe mentünk egymással és mindig nézett folyamatosan. Mindig hozzám a legközelebbi módon/úton ment el és volt hogy le is lassított hogy tovább nézhessen. Én ezt nem mindig vettem észre mert nyomkodtam a telefonomat, de a barátnőm állítása szerint mindig végig nézett. Aztán mikor utoljára szembementünk akkor láttam hogy engem nézett és mikor ránéztem, ő látványosan elfordult mintha nem nézett volna. Azóta nem találkoztunk és nem is beszéltünk. Nem tudom eldönteni hogy tetszek-e neki vagy nem. Vagy lehet hogy csak félénk?!2015. aug. 30. 13:57
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább csak félénk. De az a baj hogy en mar megpróbáltam egy szinttel feljebb lépni mikor ráírtam, de ő nem élt a lehetőséggel. De ha tetszek neki és ő is nekem akkor mégis mit tehetnék még hogy komolyra forduljon a kapcsolatunk? Vagy én már nem tudom...
2015. aug. 30. 14:08
4/8 anonim válasza:
Majdnem hasonló helyzetben vagyok én is, csak buszról nézett, meg megfordult utánam, szülinapomon írt üzit, utána 10 nappal ráírtam, de nem látta, pedig jár fel. Érdekes, mert ha teszek fel képet akkor lájkolja, meg én is az övét. Ugyhogy én nagyon várom mikor kapcsol, hogy ismerkedjünk :D
6/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen!😊 Én is várom hogy kezdeményezzen vagy írjon, de nagyon lehetetlennek tűnik ez a helyzet. A nyár alatt egyébként sikerült elfelejtenem de most 19-én, hogy folyamatosan nézett meg én is őt, így újra megtetszett.
2015. aug. 30. 14:21
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azert felenk, mert te mindig a telefonodba vagy 'bujva', mikor o nez teged. Nezz a szemebe, kezdemenyezz beszelgetest vele, igy hamar kiderul, tetszel-e neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De honnan tudom meg ha tetszek neki?
2015. szept. 2. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!