Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit rég óta ismerek és jártunk is de mindig veszekettünk mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azután ő össze jött 2 lánnyal és már nem tartottuk a kapcsolatot most megint írta hogy még mindig bír de amúgy én is bírom de nem akarok vele járni nagyon rossz embernek érzem magam mert zavar hogy én vagyok a nagyobb és ezért nem járok vele meg a magasabb :/ Mit csináljak? mit mondjak neki ?2015. aug. 27. 14:02
2/9 anonim válasza:
Ha jol ertem azert nem akarsz vele jarni mert idosebb es magasabb vagy? De szereted? Mert ha igen, akkor nem jol teszed amit teszel. :D
3/9 A kérdező kommentje:
akkor ne haragudj ! az a lényeg hogy ő szeret engem én is szeretem őt de azért nem akarok vele járni mert nagyobb vagyok nála meg magasabb is és ez engem zavar tudom hogy ezért rossz ember vagyok de nem tudok mitcsinálni most kérdezni tőllem hogy szeretem e és nem tudom hogy mit mondjak neki
2015. aug. 27. 14:13
4/9 anonim válasza:
De mit szamit most oszinten az, hogy nagyobb vagy nala? Szereted? Igen. Hat akkor mi a problema? ~#2
5/9 anonim válasza:
Hallod ne ezt nézd ha szeretitek egymást nem számít pl engem a korkülömbség zavart nagyon sokáig de nekem is mondták hogy ha szereted miért foglalkozol ilyenekkel...meg minden én 16 vagyok ő 19 és igen legalábbis én kapom az iveket de aki cseszeget miatta meg gizdáskodik a kapcsolatomba jól pofácsapom szóval neked se kellene ezzel foglalkoznod :)
6/9 anonim válasza:
Első körben én a helyedben befejezném a pasizás előtt az általános iskolát, és odafigyelnék pl. a helyesírásra, írásjelekre, (veszekettünk) az egyik t helyett "d"-t írnék, és aki 2 lánnyal kavar, az nem érdekelne!
7/9 A kérdező kommentje:
igaz köszi a válaszokat :)
2015. aug. 27. 14:25
8/9 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírásért de siettem az életembe meg kérlek ne szólj bele!! köszike
2015. aug. 27. 14:27
9/9 anonim válasza:
Te kértél tanácsot ,így "beleszóltunk az életetbe".
Azt ,hogy igen ,ha szereted nem gáz ,hogy idősebb ,magasabb vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!