Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsorolnátok pár jelet amit egy lányon figyeljek?
Első nagyon jól összeszedte. :)
Nálam még:ha te viccesen mondasz valamit,akkor igyekszik úgy is valami vicceset válaszolni rá :D
Elfogadja,ha segíteni akarsz neki. Kétirányú a kommunikáció. Sokat mosolyog,esetleg teljesen spontán,ok nélkül el kezd mosolyogni :D
Ha keres,az is egy jó jel. Ha nem fél a társaságodtól,pl. leültök egy padra,és tegyük fel ő ül le előbb,te pedig utána leülsz egy viszonylag közeli távolságra,akkor egyből feléd fordul,nem pedig csak ül,és ámul maga el,és próbál minél arrébb menni :)
Ha azt mondod neki,hogy mit meg nem adnál azért,hogy kapj tőle egy puszit,és bír téged,akkor lehet,hogy ott rögtön adni is egyet :D
Szerintem legalábbis ez nem nagy dolog,ha nekem bejön egy fiú,és egy pusziért "sírna",akkor adnék neki. :D A puszi szerintem olyan dolog,ami a szimpátia jele,nem a szerelemé,a te estedben mégis egy jel lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!