Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felsorolnátok pár jelet amit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felsorolnátok pár jelet amit egy lányon figyeljek?

Figyelt kérdés
Olyan jeleket írjatok légyszíves amit egy lány akkor csinál ha szerelmes belém. Tudom hogy más mindenkinél de azért van sok közös jel szerintem. Honnan tudjam hogy több mint barátság a részéről. (Még csak találkozgatunk de nagyon sokat keres engem.)

2015. aug. 25. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
pl. én ráírok, beszélgetni akarok vele, elmondom milyen napom volt, mosolygok rá, a szemébe nézve beszélek, nevetek a legbénább vicceken is , néha az ajkamat harapdálom , vissza kérdezek mert érdekel amit mond , próbálom megnevettetni, hogy mosolyogjon , okot keresek hogy megérintsem , ha ülök és ő áll akkor nem zavar a dolog és nem állok fel rögtön, hirtelen ennyi :)
2015. aug. 25. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 ilyeneket kértem. Köszönöm:) többiek?
2015. aug. 25. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Nedvesedik a bugyi.
2015. aug. 25. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 vártam már egy ilyen okos frappáns humoros és legkevésbé sem elcsépelt választ. Köszi
2015. aug. 25. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Első nagyon jól összeszedte. :)

Nálam még:ha te viccesen mondasz valamit,akkor igyekszik úgy is valami vicceset válaszolni rá :D

Elfogadja,ha segíteni akarsz neki. Kétirányú a kommunikáció. Sokat mosolyog,esetleg teljesen spontán,ok nélkül el kezd mosolyogni :D

Ha keres,az is egy jó jel. Ha nem fél a társaságodtól,pl. leültök egy padra,és tegyük fel ő ül le előbb,te pedig utána leülsz egy viszonylag közeli távolságra,akkor egyből feléd fordul,nem pedig csak ül,és ámul maga el,és próbál minél arrébb menni :)

Ha azt mondod neki,hogy mit meg nem adnál azért,hogy kapj tőle egy puszit,és bír téged,akkor lehet,hogy ott rögtön adni is egyet :D

Szerintem legalábbis ez nem nagy dolog,ha nekem bejön egy fiú,és egy pusziért "sírna",akkor adnék neki. :D A puszi szerintem olyan dolog,ami a szimpátia jele,nem a szerelemé,a te estedben mégis egy jel lenne :)

2015. aug. 25. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. aug. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!