Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az a lány amelyik tetszik más fiúval is beszél de nem tetszik neki akkor én még próbálkozhatok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 11:35
2/8 anonim válasza:
Nem, örökre egyedül akar maradni.
3/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszi a normális választ! :)
2015. aug. 25. 11:53
5/8 anonim válasza:
Hát persze. Én mikor együtt voltam a párommal, rajta kívül is még kismillió fiúval beszéltem.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát a lány akivel beszélgetek még nem tudja hogy hogy szeretem csak olyan hangulatfüggő amikor beszélek vele. Van amikor szomorkás de van amikor nagyon vidám. És úgymond félek is tőle egy kicsit hogy meg ne bántsam vagy ilyen dolog.
2015. aug. 25. 12:02
7/8 anonim válasza:
Ird meg neki facen hogy szep :D ennek minden csaj orul foleg a hangulatfuggok.
Ha keresi a tarsasagod, a barataiddal is probal joba lenni elkeri a dolgaid pl a pulcsid vagy tollad akkor tetszel neki. Irsz privit?
Amugy probald meg. Valld be neki.
8/8 anonim válasza:
Fiatal vagy, és ő is. Az a normális, ha kóstolgatjátok az életet!
A flört nagyon fontos állomás!
Flörtölj rengeteget!
Mosolyogj. Légy laza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!