Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lenne pár kérdésem. Nektek mi tetszik egy lányon?
Inkább az alacsonyabb lányok tetszenek(155-165)vagy inkább a magasabbak(170-175)?
Hosszú vagy vállig érő haj?
Barna vagy szőke?
Ombre haj?
Baj ha van a lánynak karika orr pc-je?
Az baj ha fekete ruhákban jár?
Baj ha visszahúzodó,társaságban nem igen beszél?
Pattanásos bőr hátrány?
Milyen belső tulajdonságok a fontosak?
-Átlag
-Hosszú
-Mindkettő
-Jóféle
-Nem igazán baj ,szerintem nem
-Hát.....járhatna színesebbe is
-Nem
-Nem túlzottan
-Kedves,cuki,nyitott valamilyen szinten és jóféle
F
Magasabb
Hosszú haj (de ha kevés haja van, akkor lehet, hogy a rövidebb jobban áll)
Mindegy
Mindegy
Ne legyen semmilyen pc-je
Nem baj
Nem baj
Ha foglalkozik vele és ápolja, akkor nem
Kedves, jószívű, lehessen vele mindenféléről beszélgetni, legyen tájékozott úgy általában
Magasság mindegy,haj is mindegy,álljon neki jól,de ne legyen túl rövid és punk.
Az orr pc az nagyon vad.
Fekete ruha sem mindegy milyen,baj,ha nemigen beszél,pattanásos bőr hátrány (de ez kezelhető.)
Belső tulajdonságok:
Legyen okos (itt nem azt kell érteni,hogy 4.8 az átlaga,hanem hogy nem hív fel hajnali 2kor,hogy nem tudja a telefonját tölteni (holott nincs bedugva a hosszabbító).
Legyen humorérzéke
Legyen életvidám,mosolygós
Ne legyen túl vad (tehát nem verekszik,nem fetreng a hányásában minden péntek este)
Legyen megértő,toleráns
És a kölcsönös bizalom ami még nagyon fontos.
Én egy szolid srác vagyok,nem bukok a punkokra,emokra szóval ez az én magánvéleményem.
Egy kis tetkó az nagyon vadító tud lenni számomra,meg a has pc is.
De a karika orr az számomra visszataszító.
18F
-Magas
-Hosszu
-Szokesbarna :D
-Jo az
-Ha jol all neki, akkor meno :D
-Nem igazan
-Hat... nem a legjobb... de ha velem beszel akkor semmi problema
-Hat... foglalkozzon azert magaval
-Legyen kedves, vicces, aranyos, lehessen vele hulyulni, de lehessen vele komoly temakrol is beszelni
Magasság nem számít, szeretem az alacsonyabb és magasabb lányokat is, közepesen hosszú, hátközépig érő haj kb. Inkább szőke, Nem zavar a pc. Nem zavar, ha fekete ruhákban jár, az zavaró, ha visszahúzódó, pattanásos bőr hátrány nálam, belső tulajdonságoknál fontos, hogy figyelmes legyen, lehessen vele értelmesen beszélgetni, ne legyen bunkó, kedves legyen az emberekkel, ne legyen agresszív, ne legyen cicababa.
18/f
Végre egy jó kérdés konkrétumokkal!
- inkább az alacsonyabbak. Tetszenek a magasak is, de én alacsony vagyok, így náluk esélyem sincs.
- Legalább vállig érő. A hosszú haj akkor tetszik, ha "tömege" is van, szépen szétterül.
- Mindegy, hogy szőke vagy barna. Mondjuk a természetes vörös haj a gyengém, de ahhoz nagyon szép arc is kell.
- Ombre haj? Tetszik.
- Piercing inkább ne legyen. Orrban meg főleg baj.
- Szépek a fekete ruhák. Lehet nagyon szépen és stílusosan öltözni full feketében is. Ha jó az összhatás, akkor tetszik.
- Baj ha visszahúzodó, társaságban nem igen beszél? Velem akarjon beszélni, ne a többiekkel :)
- Pattanásos bőr hátrány? Idővel elmúlik, nem?
- Milyen belső tulajdonságok a fontosak?
Empatikusság, gyöngédség, nőiesség, kedvesség, hűség, ragaszkodás. De azért legyenek hobbijai is, tudjon örülni az életnek, vidámság plusz pont. Nem baj, ha időnként feszült vagy kiakad, de fogadja el a segítő szándékot és le lehessen nyugtatni. Az állandóan hisztizőseket, a csak pénzre utazókat, üres fejű libákat meg a plázacicákat ki nem állhatom. Nem baj, ha okos ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!