Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha az exem át állt riba. Nc stilusba csak azért, hogy bosszantson? (bővebben lent)
Ó, ezek szerint nem vagyok egyedül. Szerencsére én nem járok egy suliba az exemmel, de ugyanolyan helyekre jár, ahova én, így néha mégis látom éjszaka ha kimegyek a belvárosba iszogatni. Olyankor látszik, hogy direkt amint ránézek, elkezd egy sráccal flörtölgetni (egyszer vicces volt, mert a srác elküldte hangosan a francba, még én is hallottam az utca túloldaláról). Facebookon is, amíg együtt voltunk, és előtte sem posztolt igazán semmit, sem instagramon, de amint szakítottunk, napi szelfiket nyomott mindenféle srácokkal és szívezgettek meg minden. Instagramon hamar kikövettem, és ha így folytatja, Facebookon is meg fog történni.
Hogy miért csinálja? Egyértelműen azért, hogy bosszantson. Ne érdekeljen, ha meglátod ne is foglalkozz vele, ne nézz más irányba mert az sem jó, szimplán nézz át rajta, mintha ott se lenne. Ne lássa, hogy idegesít. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!