Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adjatok tippeket hogy hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tippeket hogy hogyan aludhatnek titokban a baratomnal?

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 22:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen mostmar inkabb en is feladtam.. De segits legyszi. Mit tegyek azert hogy jobb kapcsolatom legyen vele ?! Ha leirnama dolgokat 1evig tartana. Lenyeg en probalkozom de mind hiaba. Nem tud velem oszinten leulni beszelgetni es nem tud megerteni. Nem tudok mar mit tenni.:/
2015. aug. 20. 23:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is lányos szülő vagyok. De soha nem jutott volna eszembe, hogy elvigyem nőgyógyászhoz azért, hogy megnézze szűz e még.
2015. aug. 20. 23:55
 13/23 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy szulotol nagyon csunya dolog..

Ugyanugy az ok nelkuli lek*****s..es ez is.

Orok nyomot hagy :)

2015. aug. 21. 00:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Basszus már 16 vagy, el sem kell mondani hova mész, max annyi: anya figyu elmegyek bulizni haverokkal holnap reggel jövök vagy valami :D
2015. aug. 21. 00:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Kívülállóként engem idegesít,hogy anyád nem bízik bennem,meg,hogy elvitet nőgyógyászhoz.Már megbocsáss,de anyádnak valami nem okés odafent.Én arra gondoltam,hátha fiatal korában történt vele valami és szeretné megakadályozni,hogy te is beleess abba a hibába amibe ő is egykor :S

Amúgy én a te helyedben várnék a 18.szülinapomig és lelépnék egy szó nélkül

2015. aug. 21. 02:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Titokban? Mármint, hogy a barátod se tudjon róla? :D Mer úgy kissé nehezebb a dolog :D
2015. aug. 21. 08:00
 17/23 anonim válasza:
Barátodtól vagy szüleidtől akarod eltitkolni?
2015. aug. 21. 21:35
 18/23 anonim ***** válasza:
"Basszus már 16 éves vagy, le se kell mondani hova mész" XD Ember, te hol élsz? Hogy ne kéne elmondani egy 16 évesnek, hova megy!?
2015. aug. 21. 22:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Ohh ha tudnatok miken megyek keresztul.

Alig varom 18legyek :)

Bulizni?:D hat ha ilyen egyszeru lenne:D

Nem a baratomtol nem szeretnem eltitkolni:D anyatol.:)

Csak tudjatok nem igy kell megvedeni egy tinit.. Ha nem nevelne akkoris ilyen lennek amilyen most vagyok. Ha nem beszelget,nem mond el dolgokat hogyan tamuljak barmit is ?! Egy 16evesnek mar szerintem illo elmondani komolyabb dolgokat. Mig en mindenre egyedul jottem ra :)

2015. aug. 22. 00:19
 20/23 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Mi a lányommal mindet megbeszélünk. Mikor jött meg neki, a szerelmeit, azt is mikor veszítette el a szüzességét. Ha nem partner egy szülő akkor ne várjon őszinteséget. Persze mindenki aggódik, de az nem jelenti azt, hogy börtönbe zárjuk a gyerekünket. Mi is eljártunk bulizni anno. Akkor mit akarunk....
2015. aug. 22. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!