Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek az vonzó vagy nemistudom hogy mondjam ha egy fiu katonasuliba jár? 175cm barna haj barna szem.
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 15:15
3/17 A kérdező kommentje:
ja meg magatokrol tudnatok irni hogy hogy nézték ki meg ilyesmi? am 15F
2015. aug. 20. 15:19
4/17 anonim válasza:
Ez meg édeskevés ahhoz, hogy valaki tetsszen. De biztos érdekeseket tudsz mesélni a katonasulirol, mivel fogalmam sincs, hogy az milyen (Magyarországon van ilyen?).
Ja, a külsőm: Barna haj, barna szem. Igy mar tudod, hogy a te leirasod is milyen hasznos. :)
5/17 A kérdező kommentje:
nem is azert irtam mert tisztaban vok vele h ebbol meg semmi nem jon le... csak arra voltam kivancsi h a lányoknál ez egy + pont e es ugytunik az :)
2015. aug. 20. 15:35
6/17 A kérdező kommentje:
am igen Debrecenben van kratochvill Károly honvéd középiskola és kollégium a neve
2015. aug. 20. 15:35
7/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon az. Sokkal jobb, mint a mai lányos fiúk. Nekem nagyon bejön, ráadásul a barna hajú fiúkat imádom
16/L
8/17 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, ha egy ilyen suliba jársz, főleg, mert pont egy ilyen férfias fiút keresek. :) Például nálam az egyértelműen mínuszpont, ha a fiú hisztizik.
9/17 anonim válasza:
A lányok (láthatóan) nedvesednek az egyenruhára. Pedig szerintem ez édes kevés egy kapcsolathoz...
Én "fehérruhás" vagyok, de nem vettem volna még észre, hogy bolondulnának érte, csak mert nem tűzoltó, rendőr vagy katona vagyok...:D
10/17 A kérdező kommentje:
igen,láthatóan iagazad van és ennek nagyon örulok... de am az életben meg en sem vettem ezt igy észre
2015. aug. 21. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!