Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek még benne?
15/lány Sziasztok! :)
a barátommal 1 éve alakult már a dolog és most 4 hónapja együtt vagyunk/voltunk ? . :)19 éves, de nem azzal a céllal közeledett , hogy kihasználjon..Nem az a fajta fiú, és komolyan tervezett velem.. de úgy alakult, hogy Németországban fog dolgozni, és volt egy beszélgetésünk, ami az utolsó beszélgetés is volt egyben, amiben utolsó mondata az volt, hogy szeret ez nem kérdés, mindent megszeretne adni , de ebben az országban ez nem lehetséges. Ezután próbáltam 2 napon át felvenni vele a kapcsolatot, de eredménytelenül, látta de nem válaszolt... Aztán én a közösségi oldalamról letöröltem hirtelen haragomban , de mondott ő már olyat is, hogy új életet akar kezdeni, de itt vagyok és nem akar itt hagyni... Reménykedjek még benne, hogy keresni fog vagy felejtsem el őt? :) Tegyük hozzá, hogy elfelejteni nem tudom, legfeljebb mellőzöm az érzéseimet vele kapcsolatban :) Csak tényleg szeretne új életet kezdeni és neki is hiányzom, és visszajön? Vagy végleg vége.. ?előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!