Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogyan értik azt, hogy a 16 évesekkel csak a gond van a szerelemben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 15:59
11/22 anonim válasza:
Amúgy ezek a huszonévesek tényleg arra akarják csak használni őket. Friss hús és mond egy két szép dolgot, máris megkaphatja. Legalábbis jó pár ilyen lány van, akinél ez bejöhet. Az becsülendő, ha Te nem vagy ilyen.
12/22 A kérdező kommentje:
Ja, rohadtul megbecsülnek... Amint megmondom, hogy én komoly kapcsolatot akarok, azután már hozzám sem szólnak.
2015. aug. 18. 17:23
13/22 anonim válasza:
Az igen. Pedig van olyan, aki azt szeretne, csak ezek szerint elkerülitek egymást. Azért sok sikert!
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy.
2015. aug. 18. 17:48
15/22 anonim válasza:
Örülj neki, hogy lelépnek. Nem hiszem, hogy megérdemelnének téged. Csak vigyázz! Lesz aki makd csak ámít, hogy ágyba vigyen. :\
16/22 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyen visznek majd engem ágyba.
2015. aug. 18. 21:14
17/22 anonim válasza:
Nyugi, nem csak a 16 évesekkel, hanem a 17, 18, 20, 25, 30, 40, 50 évesekkel és az összes köztes korosztállyal is csak a gond van. ;-)
18/22 anonim válasza:
Szerintem is úgy értik, hogy ennyi idősen még nem tud az illető érettenen egy kapcsolatban lenni. Viszon szvsz. ez az a kor, amitől már érettek a lányok. (A legtöbb)
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) elgondolkodtatóak
2015. okt. 10. 15:56
20/22 anonim válasza:
Most a legtöbb lány arra menjen, hogy legyen pasija mert az menő.. És ezt senki nem tagadhatja de kb egy idegen ember kb harmadik kérdése hogy szűz vagy-e. Vagy csak engem zaklatnak ilyenekkel. Én csak nem rég lettem 16 de 2 éve van barátom.. Ugyanúgy szeretem mint 2 éve ha veszekedtünk azt mindig meg tudtuk beszélni.
16 éves csak akkor gyerekes, ha olyan emberek veszik körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!