Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba!? Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Már általánosba is egy osztályva jártam egy fiúval 8.o barátok lettünk. Legjobb barátok.

Most másodikos vagyok és úgy érzem belé szerettem. Mit tegyek?

2015. aug. 15. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Vagy ha barátok vagytok, ismered, tehát a tudatára tudod hozni apró jelekkel, hogy többet szeretnél a jelenlegi barátságnál. Így meg tudod figyelni a reakcióit és abból lejön, hogy ő hogyan viszonyul hozzád. Sok sikert, remélem segítettem! :)
2015. aug. 15. 12:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. :) Csak, hogy mi mindent elmondunk egymásnak és ő szerelmes egy lányba! :) Itt a bökkenő! :S Segítenél?
2015. aug. 15. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
óóóó, ezt kihagytad. Így nem tudom, mennyire jó ötlet nyitnod felé. Körülményfüggő. Én személy szerint tudni szeretném egy lányról, ha szerelmes belém. Még ha nem is örülnék neki. De lehet, hogy Téged választana. Szívesen segítek, persze! :)
2015. aug. 15. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A büdös mázlista, csak úgy az ágyába repül az asszony...
2015. aug. 15. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Hagyd ha másba szerelmes. Ne kényszerísd hogy legyen beléd. A szeretője még lehetsz, de akkor téged max csak hétköznap tud kefélni.
2015. aug. 15. 12:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Kössz de nem a ribije akarok lenni!
2015. aug. 15. 12:55
 7/8 anonim válasza:
Próbáld meg, ha nem sikerül akkor is barátok maradtok ha tényleg olyan jóban vagytok.
2015. aug. 15. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonló szituációban voltam, mint te. Iszonyúan szenvedtem tőle, hogy nem tudtam rá szimpla "haverként" tekinteni. Már két éve voltunk legjobb barátok amikor teljesen váratlanul elmondta, hogy ő (is) többet érez irántam. Későbbi beszélgetéseink során kiderült, hogy mindketten már az elejétől fogva többet szerettünk volna egymástól, csak féltünk kockáztatni a barátságunkat. Most együtt vagyunk és mindketten nagyon boldogok :)

Amit ezzel mondani akarok: valóban kockázatos és nem kis lépés bevallani neki, de nem éri meg félni tőle. Lehet, hogy ő is így érez irántad. Ha meg nem, az sem gond, legrosszabb esetben pár hétig kicsit furán fogtok viszonyulni egymáshoz de utána rendeződni fog a dolog :)

17/L

2015. aug. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!