Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba!? Mit tegyek? 16/L
Már általánosba is egy osztályva jártam egy fiúval 8.o barátok lettünk. Legjobb barátok.
Most másodikos vagyok és úgy érzem belé szerettem. Mit tegyek?
Én is hasonló szituációban voltam, mint te. Iszonyúan szenvedtem tőle, hogy nem tudtam rá szimpla "haverként" tekinteni. Már két éve voltunk legjobb barátok amikor teljesen váratlanul elmondta, hogy ő (is) többet érez irántam. Későbbi beszélgetéseink során kiderült, hogy mindketten már az elejétől fogva többet szerettünk volna egymástól, csak féltünk kockáztatni a barátságunkat. Most együtt vagyunk és mindketten nagyon boldogok :)
Amit ezzel mondani akarok: valóban kockázatos és nem kis lépés bevallani neki, de nem éri meg félni tőle. Lehet, hogy ő is így érez irántad. Ha meg nem, az sem gond, legrosszabb esetben pár hétig kicsit furán fogtok viszonyulni egymáshoz de utána rendeződni fog a dolog :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!