Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti örülnétek?
Én is "vagyonosabb vagyok"...havi 200+ nettó keresetem van ha kell valami azt megveszem magamnak, kb semmire nincs szükségem, senki nem tud olyan ajándékot venni nekem amire tényleg nagyon szükségem lenne, de nem is várom el...ami kell azt megveszem...
Karácsonyra barátnőmtől egy karkötőt kértem amit ő csinált! FONTOS kitétel volt, hogy ő csinálja!
Pl van egy dolog aminek nagyon örülnék ha kapnék tőle, de az több havi kézi munka lenne (nem fax veréses kézi munka :D ) és nem akarom, hogy ennyi idejébe kerüljön :)
Belegondolva a maci sablonos dolog, de kedves, a csoki finom :P de ami a legfontosabb az a levél :) mert azt te csináltad neki, persze a többi is értékes, de az lesz a legértékesebb benne :) szóval azt csináld meg szépen igényesen :) esetleg még keretbe is rakhatod, hogy ki tudja tenni valahova :)
Ja és mellé tenném még, hogy ha pl nekem valaki mondjuk aranynyakláncot ad az a szememben ugyanannyit ér mintha mondjuk ruhát kapnék, mert hiába nagyobb összeg, számomra csak egy eszköz amit kedvességből kaptam. Nem tudom a te barátod ezt hogyan látja, de szerintem felesleges azon rágódnod, hogy ő drágább dolgot vesz neked...itt az érték nem pénzben mérendő :)
22F
#8: webfejlesztő vagyok egy cégnél :)
több mint 8 éve kezdtem tanulni magamtól, nagyon elszánt vagyok, rengeteg lehetőségem volt és van most is...
Papír szerint webfejlesztő, rendszergazda és grafikus vagyok (3 szakmám van), de mellette van pár tovább képzés, pár 1 hetes tanfolyam.
Pl mostanság hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozok, kaptam is egy elég jó ajánlatot egy csapatban való munkára :) + mellette privát webfejlesztéssel is megtalálnak amiket sorra hajtok el, egy volt amit bevállaltam...
Ha érdekel akár a webfejlesztés akár bármilyen más programozás, azt otthon képes vagy megtanulni :) persze érdemes olyan projektbe fogni ami érdekel is! és fontos az elszántság és kitartás...ismerek olyan 15 évest aki havi 20-at keres webdesign-al :) tehát kb 1 hónap alatt megtanulható elég egyszerű dologgal...persze ráfordított idő függvényében 1 hónap :)
Haveromnak szereztem egy olyan munkát ahol pár kép szerkesztés + egy txt szerkesztésért kapott havi 100-at :)
Szóval ismeretség által elég laza munkákhoz lehet hozzájutni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!