Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha 8 es fél evvel idosebb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 8 es fél evvel idosebb?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok, 1 honapja egy szorakozohelyen megismerkedtem egy sraccal, aki 23 eves, viszont jarni szeretne velem es kezdek valamit erezni iranta, de ugy erzem hogy tul idos hozzam, viszont o ezt nem nezi...

Szerintetek is tul idos hozzam?

2015. aug. 11. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, egyertelmuen.
2015. aug. 11. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
1. 14 évesen,szórakozóhelyen?! 2. Eléggé nagy az esély rá,hogy csak ki akar használni.. 3. 14 évesen inkább tanulj,ne szórakozóhelyekre járkálj. -.-' 4. Igen,túl idős.
2015. aug. 11. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen..kicsit idősebb hozzád, Tudom könnyű ezt mondani hogy várjál de tényleg várjál legalább 1-2 évet az ilyen idős srácokkal mert fejlődsz még...és ilyen idős korban ez még "nagy" különbség(Szerintem). Nem bunkósságból mondom ezt de inkább tanulj nyelvet,végezz el különböző képesítéseket, és majd egyszer menj ki külföldre dolgozni.Rá érsz még ezzel a dologgal eleget foglalkozni hidd el.:) De ha most szeretnél egy társat akkor amit adekvát az a 2-3 éve különbség.Ez a normális véleményem szerint. :))

19 F

2015. aug. 11. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
LoL 23 éves, igen baj.
2015. aug. 11. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem az éveken múlik, hogy összeilletek-e. Ismerd meg, ismerd ki, és az alapján dönts.

Bár szórakozóhelyen ismerkedni... nem a legjobb ómen.

2015. aug. 11. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!