Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres, akkor felejtős?
Már egy ideje kavarok egy sráccal. Azért nem jött össze a dolog igazából mivel nem akar hosszú kapcsolatot, viszont ő tudja hogy én csak olyanba tudom magam elképzelni. Meg akart egyszer csókolni, de ellöktem magamtól, mivel ha engem megcsókol, mégjobban beleszeretek, és tudom hogy reménytelen lenne az egész
De tudom hogy beleszerettem.. viszont nagyon hiányzik. Eleinte én írtam rá, de sokszor ő is írt, kereste a társaságom. Sokszor hív sétálni. De most úgy vagyunk, hogy egy hete semmi. Nem beszéltünk. Ő azt mondta hogy nem szeret Facebookon beszélni, mégis fent szoktam látni..
Nem keres, viszont én se fogom.. szerintetek mit csináljak?:(
Ő mindent megtett.
Megcsókol és te ellököd, minden férfi úgy fogja ezt fel, hogy ennyi volt.
Ha szeretnél összejönni vele minél hamarabb magyarázd el neki, hogy szégyelled a dolgot, ezt csak félelemből tetted.
Ő már nem fog rádírni, mivel ez a téma lezárult, ha rádírna az olyan lenne mint ha zaklatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!