Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal nem sokat veszekszünk de ha megis általában azon hogy neki kevés amennyit együtt vagyunk ennek persze az az oka hogy apukám eléggé félt és nem aludhatok ott nála stb mondtam is neki mindig hogy ez nem az én hibám viszont most hogy itt a nyár és már komolyabb a kapcsolatunk apa is engedékenyebb ha anyukámnál vagyok hétvégén ő megengedi és együtt is szoktunk aludni mindig rohan át mert örül hogy együtt lehetünk most is ott voltam hétvégén de pénteken mondta hogy nem jön mert a haverjaival lesz jolvan persze megértem azt mondta szombat reggel felkel és átjön mondtam is anyunál szombaton hogy en ma nem megyek velük itthon maradok mert mindjárt jon a barátom erre lemondta mert strandra megy a barátaival ez azert már rosszul esett mert megígérte hogy jön azt mondta majd este hát este sem jött mert ő bulizni megy vasárnap végre átjött nem mondtam neki csak nyeltem egyet de ma hétfő van nem kellett mennie dolgozni együtt lehettünk volna találkoztunk is eltoltunk megmaszíroztam erre közölte hogy most haza visz mert a haverjaival sütögetnek este (teszem hozzá régebben ilyenkor mindig elhívott engem is) mondtam is neki hogy azt hittem többet leszünk együtt ma erre a fejemhez vágta hogy nem érti mi bajom van már 5 órája együtt vagyunk delutan négykor ki rakott itthon és azóta nem is jelentkezik miert csinálja ezt? Úgy érzem nem szeret már velem lenni vagy mi lehet ennek az oka? :(2015. aug. 10. 17:18
1/3 anonim válasza:
bár nem tudom a korotokat.
de annyit mondok hogy a fiúknak néha szükségük van egymás társaságára , de ettől még nem szeret téged kevésbé :D
csak most olyanja van hogy pasikkal akar lenni, sörözni meg meccset nézni vagy ilyesmi . ez természetes :) nem is kell ellenezni :) nem kell szóvá tenni ( mert azt nagyon nem szeretik és neked sem esne jól ha megszólná hogy miért vagy a barátnőiddel). hagyni kell hagy menjen :)
ha nem szeretne akkor 5 órára sem jött volna át :)
2/3 anonim válasza:
1. válaszoló: szerintem a haverokkal is bármikor tudna találkozni, miért olyankorra teszi a sütögetést, amikor a kérdezővel találkozott volna? Én azt szűrtem le, hogy egy kis távolságot akar most. Mi lenne, ha egy pár napig nem is keresnéd?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igen azt hiszem most az lesz a legjobb ha nem erőltetem rá magam :)
2015. aug. 11. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!