Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe már elég rég szerelmes vagyok.Elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, szoval tudja, de sajnos van barátja.Nagyon jól megvagyunk együtt, nevedgélünk beszêlgetünk egymással.Ő nagyon jó barátjának tart.Most mit tegyek.2015. aug. 10. 08:14
1/6 anonim válasza:
Várj és maradj a barátja, hátha szakítanak a mostanival. A másik lehetőség, hogy felejtés reményében eltávolodsz tőle szép lassan.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz a választ.Megy a zöld pacsi
2015. aug. 10. 08:58
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen haverom, amikor bevallotta hogy így érez egy ideig se veled se nélküled "kapcsolatban" voltunk aztán beláttam, hogy én az életemnél is jobban szeretem a párom, és semmi esélye nálam. Inkább eltávolodott tőlem mert már nem bírta hogy a közelembe legyen. Te is jobban tennéd, nincs értelme fölöslegesen reménykedni. Mert attól még hogy lehet hogy egyszer szakít a barátjával, nincs rá garancia hogy sikerül kilépned a barátzónából. Sőt az is lehet hogy teljesen kiakad ha ráhajtasz és így fogod elveszíteni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem keress mást.
Várakozással csak fogy az időd, értelmetlenül.
5/6 anonim válasza:
Hát akkor vedd meg azt szr chipset, nem érdekel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!