Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt mar ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
Ismerek egy Lanyt, aki sokaig nem volt vonzo szamomra, sot meg csunyanak is gondoltam(bar ezt a szot nem szeretem hasznalni), es hirtelen 1-2 ev mulva teljesen masthogy nezett ki a szememben, mikozben kulsore nem valtozott. Ez normalis dolog?

2015. aug. 6. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja velem is volt ilyen. Meg fordítva is megtörtént. Szerelmes voltam egy csajba, aztán meg egyszer csak csúnyának láttam... Ilyen korban megesik :D 18/F
2015. aug. 6. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Velemm 17evesen tortent....lehet a mondas igaz? Ha vonzodunk valakihez az megszipiti az embert:/
2015. aug. 6. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Ez szerintem (!) azért lehet, mert egy adott pillanatban pont úgy nézel rá, vagy olyan szemszögből, ami előnyös számára, így szebbnek láthatod, vagy valami ilyesmi. (De persze ez csak az én filozofálásom :D)
2015. aug. 6. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen volt ilyen. És fordítva is (valakit helyesnek láttam, aztán nem.)

Nekem sokat számít az, ha valakit nem csak látok vagy felületesen ismerem, hanem igazán megismerem. Akkor már teljesen máshogy látom, mint amikor még szinte idegen volt.

2015. aug. 6. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ertelek, velem is kedvesebb lett es utan tortent meg
2015. aug. 6. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!