Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne egy 27 éves srác egy 17 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A lánynak lenne nála esélye vagy a fiút zavarná a korkülönbség?2015. aug. 5. 22:38
12/18 anonim válasza:
#9: Jaja, viszont neked sem kell ilyennek lenned.....
13/18 anonim válasza:
Én most vagyok 20 éves és 3 éve vagyunk együtt a barátommal, aki most 32.
Nem volt belőle semmi baj. Ez a dolog nagyon sok mindentől függ.
14/18 anonim válasza:
Milyen vagy Te? Miért nem vesznek észre a korodbeliek? Neki miért nincs párja? Mit mond erről?
15/18 anonim válasza:
Hát nem tudom , én ismerek olyan szülőket akiket több mint tíz év választ el , és az én meglátásom szerint sokkal jobban megértik egymást mint akik egykorúak. Viszont szerintem ez nagyon emberfüggő , de semmiképpen ne befolyásoljanak a gyikes válaszolók egy olyan döntésben ami megváltoztathatja az életedet. Mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
16/18 anonim válasza:
Igen, megváltoztathatja, negatív irányban...;)
Nem mindegy, hogy a 10 év korkülönbség egy 23 és 33 éves ember között van, van 17 és 27 éves között :)
Remélem a kérdezőnek megjött ezalatt az 1 hónap alatt az esze...
17/18 anonim válasza:
Na de majd a kérdező is lesz egyszer 23 nem hinném hogy nem öregszik. Onnantól meg rendben van? Vagy ez milyen logika? Szerintem tegye azt amit jónak lát , mert hát végtére is én , és gondolom még vannak itt egy páran akik személyesen nem ismerik őket. Ez alapján pedig el tudom képzelni hogy összeillenek mert ugyebár léteznek gyerekes felnőttek és felnőttes gyerekek.
18/18 anonim válasza:
A fiúkat nem zavarja ha a lány 10-50 évvel fiatalabb.
(sajnos sokat az sem ha még gyerek)
Engem nem zavarna, de még az sem, ha a nő 10 évvel idősebb lenne, ha jó fej egyébként!(de mit tudnék kezdeni egy 70 éves lánnyal?)F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!