Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek összejönne egy 27...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejönne egy 27 éves srác egy 17 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
A lánynak lenne nála esélye vagy a fiút zavarná a korkülönbség?

2015. aug. 5. 22:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
(27 vagyok)
2015. aug. 6. 06:43
 12/18 anonim ***** válasza:
#9: Jaja, viszont neked sem kell ilyennek lenned.....
2015. aug. 6. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 20 éves és 3 éve vagyunk együtt a barátommal, aki most 32.

Nem volt belőle semmi baj. Ez a dolog nagyon sok mindentől függ.

2015. aug. 6. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Milyen vagy Te? Miért nem vesznek észre a korodbeliek? Neki miért nincs párja? Mit mond erről?
2015. aug. 8. 11:40
 15/18 anonim válasza:
Hát nem tudom , én ismerek olyan szülőket akiket több mint tíz év választ el , és az én meglátásom szerint sokkal jobban megértik egymást mint akik egykorúak. Viszont szerintem ez nagyon emberfüggő , de semmiképpen ne befolyásoljanak a gyikes válaszolók egy olyan döntésben ami megváltoztathatja az életedet. Mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
2015. szept. 2. 00:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, megváltoztathatja, negatív irányban...;)

Nem mindegy, hogy a 10 év korkülönbség egy 23 és 33 éves ember között van, van 17 és 27 éves között :)

Remélem a kérdezőnek megjött ezalatt az 1 hónap alatt az esze...

2015. szept. 2. 10:03
 17/18 anonim válasza:
Na de majd a kérdező is lesz egyszer 23 nem hinném hogy nem öregszik. Onnantól meg rendben van? Vagy ez milyen logika? Szerintem tegye azt amit jónak lát , mert hát végtére is én , és gondolom még vannak itt egy páran akik személyesen nem ismerik őket. Ez alapján pedig el tudom képzelni hogy összeillenek mert ugyebár léteznek gyerekes felnőttek és felnőttes gyerekek.
2015. szept. 3. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:

A fiúkat nem zavarja ha a lány 10-50 évvel fiatalabb.

(sajnos sokat az sem ha még gyerek)

Engem nem zavarna, de még az sem, ha a nő 10 évvel idősebb lenne, ha jó fej egyébként!(de mit tudnék kezdeni egy 70 éves lánnyal?)F/60

2015. szept. 3. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!