Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek a "jelek" biztatoak?
Figyelt kérdés
Gyakran néz ,mosolyog , mikor köszön kimondja a nevemet és bele néz a szemembe ...néha oda jön amikor olyanja van és kérdez néhány dolgot...lehet h tetszem neki vagy csak annyira szeretném h csak nála veszem észre ezeket,és közben minden ember ilyen?2015. aug. 5. 22:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, de az biztos, hogy kedvel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2015. aug. 5. 22:13
4/7 anonim válasza:
Azért ne bízd el magad!
Nekem is volt mar hogy valaki aki nekem nagyon bejött ezeket a jeleket mutatta. És semmi
5/7 A kérdező kommentje:
Es szerintetek h tudhatnam meg h ezek azok a jelek e? Nem akarom nagyon elarulni magam...:D most azt hiheti mindenki h egy 11-12 eves vagyok:DDD
2015. aug. 5. 22:35
6/7 anonim válasza:
Te vagy a lány? Szerintem ezek lehetnek arra utaló jelek, hogy tetszel neki, de ahogy az első is írta biztos kedvel. Próbáld meglesni ha van rá alkalmad, hogyan viselkedik másokkal. Velem is hasonló a helyzet, de ez a fiú általánosságban kedves, barátságos majdnem mindenkivel, ezért én sem tudom igazán eldönteni most mi van. Vannak több jelek is, de még így sem vagyok benne biztos, hogy nem csak bemesélem magamnak ezeket a "jeleket".
7/7 A kérdező kommentje:
Igen rn vagyok a lany:) es igen ...pont en sem tudom h csak bemeselem e magamnak....kideriteni meg nagyon nem tudom hogy lehetne ...:)
2015. aug. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!