Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez azzal a lánnyal akivel a suliban nagyon jól kijövök?
Figyelt kérdés
A suliban minden szünetben, ebédnél beszélgetek egy lánnyal és igen j a hangulat. Mivel tetszik ezért elmondtam neki Facebook-on, de elutasított. "Sia, köszönöm, hogy ezt elmondtad, de nem akarok kapcsolatot, de azért barátok még lehetünk" Nos ezután másnap ráírtam és mintha nem akart volna beszélni velem, de nem értem, hogy miért.2015. aug. 4. 18:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem a legjobb dolog ezt Facebookon megbeszélni, én se örülnék neki h valakivel beszélek MINDEN NAP, erre interneten ír. Ha annyira tetszik mond el neki személyesen!
Az h nem akar beszélni lehet azért is mert kellemetlenül érintette ez az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már személyesen is, de vagy a busz miatt, vagy mások miatt nem tudtam.
2015. aug. 4. 18:31
3/5 anonim válasza:
Akkor azt feltétlenül, hány évesek vagytok?
4/5 anonim válasza:
Szerintem tényleg nem akar mást, csak barátságot. És megijesztette, hogy te többet akarsz. Nyilván kicsit távolságtartóbb lett.
5/5 A kérdező kommentje:
én 15, ő 16 (2 hónap van köztünk), hát ha távolságtartóbb lett akkor legalább mondja meg, mert akkor nem írok neki feleslegesen.
2015. aug. 4. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!