Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek barátzónált?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek barátzónált?

Figyelt kérdés
van egy srác, akivel pár hónapja beszélünk, és mielőtt még megismertük egymást, ő beleszeretett egy csajba, akivel ilyen se veled, se nélküled kapcsolatban vannak.. de nekem is olyanokat mond, h szép vagyok, meg ilyen puszis fejeket küld, meg mondja, h várja, h találkozzunk, stb, de ugyanakkor múltkor is azért nem jött oda hozzám beszélni, amikor lett volna alkalma, mert amiatt a másik csaj miatt lett szarul. és néha beszél róla, h még mindig szereti, és rosszul van miatta, de akkor meg miért ír nekem félreérthető dolgokat..? szerintetek lehet, hogy többet érez?

2015. aug. 4. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem érez többet,valószinüleg ilyen az írásmódja.
2015. aug. 4. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Neeeem, csak te vagy a "B terv" :')
2015. aug. 4. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!