Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel mindent mindig megosztottam/megosztok. 10 éves korunk óta ismerjük egymást, szóval mindig is a bátyámnak tekintettem. Múlthéten egy görbe este folyamán nála aludtam és szexetünk. Nagyon jó volt, nagyon élveztem. Másnap rámírt viberen, de valami megváltozott bennem. Lehetünk ettől még ugyan olyan jó barátok, mint eddig?
21/L
Én nem tudom mire utazott, de a leírásodból következtetve nem sokat hezitált az alkalmon, szóval akár már járhatott is a fejében egy ilyen akció.
De azt se felejtsd el, hogy te is ugyanúgy belementél úgyhogy kár is őt hibáztatnod.
Nem biztos, hogy ettől ő lenéz téged, csak másképpen akar már.
Hát neked kell eldöntened, mert ahogy mondani szokás már sosem lesz olyan mint régen.
Hát beszéljétek meg
Amúgy igaza van a előttem szólónak, ne őt okold
Egy felnőtt akkor felnőtt ha vele történt dolgok miatt nem másra mutogat hanem felvállalja azt amit hibát elkövetett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!