Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel mindent mindig megosztottam/megosztok. 10 éves korunk óta ismerjük egymást, szóval mindig is a bátyámnak tekintettem. Múlthéten egy görbe este folyamán nála aludtam és szexetünk. Nagyon jó volt, nagyon élveztem. Másnap rámírt viberen, de valami megváltozott bennem. Lehetünk ettől még ugyan olyan jó barátok, mint eddig?

21/L

2015. aug. 4. 01:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges, csak meg kell beszélni, hogy ez kinek mit jelentett.
2015. aug. 4. 01:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, semmit nem jelentett ELVILEG. Azóta teszi a megjegyzéseit.. És sajnos feltünően másképp áll hozzám 😔
2015. aug. 4. 01:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék azzal kefélni akit kisgyerek kora óta ismerek de úgy, hogy még jó viszonyban is vagyunk.
2015. aug. 4. 01:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor kapa ennek a barátságnak. Dugni akart már régóta, most volt alkalom, kihasználta.
2015. aug. 4. 01:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Azóta is beszélünk minden nap, de valami tényleg megváltozott. Nagyon nem szeretném őt elveszíteni..
2015. aug. 4. 01:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez ugyanúgy a te felelősséged is. Azért őt nem marasztalhatod el, mert kihasználta az alkalmat és többet akart ki tudja mióta, mint te hittél.
2015. aug. 4. 02:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt szeretnéd ezzel mondani, hogy végig arra utazott, hogy egyszer ágyba vigyen?!
2015. aug. 4. 02:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mire utazott, de a leírásodból következtetve nem sokat hezitált az alkalmon, szóval akár már járhatott is a fejében egy ilyen akció.

De azt se felejtsd el, hogy te is ugyanúgy belementél úgyhogy kár is őt hibáztatnod.

Nem biztos, hogy ettől ő lenéz téged, csak másképpen akar már.

Hát neked kell eldöntened, mert ahogy mondani szokás már sosem lesz olyan mint régen.

2015. aug. 4. 02:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát beszéljétek meg

Amúgy igaza van a előttem szólónak, ne őt okold

Egy felnőtt akkor felnőtt ha vele történt dolgok miatt nem másra mutogat hanem felvállalja azt amit hibát elkövetett

2015. aug. 4. 02:19
 10/12 La femme fatale válasza:
gyertek össze :D
2015. aug. 4. 02:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!