Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom szerelmez valott nekem, én vissza utasítottam és ő megutált! Az én hibám hogy ennyire megutált?
Figyelt kérdés
Én ugy utasitottam vissza hogy azt mondtam neki: Nagyon kedvellek mint barátot de sajnos én nem érzem azt irántad amit te irántam.
Erre azt mondta hogy soha többé nem akat látni de beszélni velem! Mit tegyek? Az én hibám ez az egész??14/L
2015. aug. 1. 23:15
11/12 anonim válasza:
9. vagyok, nem időt kell neki adni, hanem elengedni. Egy-két hét, hónap, és azt hiszed csak úgy elmúlik? Az egyetlen megoldás, ha hagyod, hogy elfelejtsen. Úgy okozol neki a legkisebb fájdalmat. Ha magad mellett akarod tartani, azzal csak őt kínzod. Egy visszautasítás után többé már nem maradhattok barátok se, anélkül, hogy az egyik fél ne szenvedne.
12/12 anonim válasza:
Mióta vagytok barátok?Mert lehet hogy csak azért barátkozott veled hogy közelebb kerüljön hozzád és ezt el tudja neked mondani.Szerintem várd meg amíg keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!