Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondjátok ezt lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjátok ezt lányok?

Figyelt kérdés
Elsősorban a kérdést lányokhoz intézném. Miért raktok ki facebookra olyan hülye idézeteket hogy "Bár lenne egy fiú aki szeret és megbecsül"? De ha az említett fiú megjelenik ti sz**ba sem nézitek? És igen itt most általánosítok. Biztos jönnek majd akik szeretnék ezt megcáfolni de sosem fog összejönni. Mert igazam van. Várjátok a tökéletes fiút és ha megjelenik ti le se sz**játok csak mert éppen nem tetszik...

2015. júl. 31. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem 'tökéletes', ha nem tetszik.
2015. júl. 31. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elsõ tökéletesen megmondta. Ha külsõre klassz, megnézem. Ha belsõre klassz, barátok lehetünk. Viszont ha belsõre is külsõre is tetszik, akkor nem fogjuk lesz*rni, mert akkor kelleni fog nekünk. És egy agyilag normális lány senkit nem fog kihasználni.
2015. júl. 31. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert miért ne?

Mindenki azt tesz ki,amit akar,de nem biztos,hogy az a fiú jelenik meg,akire a lány gondolt..15/L

2015. júl. 31. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Fúú de biztosak itt a lányok,hogy lesz egy jó férfi a házban :D. Azt olvastam,hogy a férfiak kevesebb számban szebbek,mint a nők. Vagyis ha egy álom pasit kerestek,azok vagy titeket ítélnek majd el,vagy rátok se néznek. Mert ők jobbra vágynak,mint ti. Ez van. 18F
2015. júl. 31. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor most neked is ecsetelem, hogy mikor megismertem a mostani barátom, kifejezetten kerültem, mert nem tetszett. :"D De én sosem voltam az ilyen "posztoljunkilyenbaromságokat" lány. xd Igazából tetszettem neki és nem adta fel (amiért nagyon hálás vagyok neki, nem is tudom mi lenne velem nélküle), egyre többet beszélt velem, haverok, majd barátok lettünk. Nekem is kezdett megtetszeni, de 2 sráccal is próbálkoztam, mert nem akartam elfogadni, féltem. (Nem, nem feküdtem össze egyikkel sem, csak ilyen 1 napos fellángolások voltak.) Pedig a barátom feltétel nélkül szeretett és minden nap szenvedett attól, hogy én őt viszont nem. Reménytelenül romantikus alkat. ^^ Beleszerettem a humorába, abba, hogy ennyire megbecsül engem. Szépen...lassan, mindezt úgy, hogy észre se vettem. Eleinte még féltem. Egyébként tök igaz, hogy ha megjelenik ez a srác, le se szarjuk. De... Ha nem jön be külsőre, belsőre pedig nem ismerjük, mit szeressünk benne? Mást nem igazán lehet. Én beleszerettem a személyiségébe. Majd a külsőjébe. Imádom és nagyon szeretem őt. De könyörgöm. Ne várd már el, hogy azt szeressem, amit nem ismerek. Ha külsőre nem tetszik, mást nem igen fogok tudni kedvelni benne.
2015. aug. 2. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!