Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi életkedvem, nem jön se a szerelem, se semmi az életembe, ki tud így élni?
Figyelt kérdés
És tényleg bármit teszek balúl sűl el,nem jön össze semmi,ez még gyengébbé tesz,annyira unom már az egészet2015. júl. 30. 09:10
1/10 anonim válasza:
csak annyit mondanèk fel a fejel lehet hogy ez egy peches időszak de amit (akit) szeretnènk azt meg is kapjuk vagy akàr jobbat is
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak mostani időszakokról van szó ,már gyerekoróm óta..
2015. júl. 30. 09:23
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy vmi nyomaszt.Beszéld ki magadból:)
5/10 anonim válasza:
nyugi, én ezt éreztem 15 éves koromtól kezdve egészen 17 ig és rámtalált a szerelem ! 2 éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást ! Várj, hiszen akárkit nem lökhet a sors eléd! még keresi az igazit!
6/10 anonim válasza:
Nem minden a szerelemről szól. Sőt, igazából semmi sem. Foglald el magad, keress célokat, teljesítsd őket.
7/10 anonim válasza:
szerintem ezen mindenki át ment. hány éves vagy?
nekem ez az időszak kb 12-18 éves koromig tartott, és még most is van, hogy egy nyomoréknak érzem magam. az élet nem mindig hozza meg azt amit akarunk, és sokszor mi magunknak kell felállni és azt mondani hogy nem leszek életunt, mert minden nap amit elvesztegetsz a szomorkodással, meg a depivel, időpazarlás. irány el a barátaiddal, üljetek össze, beszélgessetek, bármi.
8/10 anonim válasza:
Életem eddigi 22 évének mindennapja így telt, már hozzászoktam hogy nincs semmi öröm vagy jó az életembe, szerelemre meg még legvadabb álmaimban sem számítok; persze azért bízok, de semmire sem számítok. Szóval lehet így "élni", én még élek...
9/10 anonim válasza:
Ez a kamaszkori világfájdalom. Gyakorlatilag mindenki átesik rajta. Nyugi, ki fogod nőni.
10/10 anonim válasza:
Szerelem nélkül is él ám az ember. Gondolom vannak barátaid. Ha nem, akkor ott kezdődnek a bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!