Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szemét voltam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KalmarJanos22 kérdése:

Szerintetek szemét voltam?

Figyelt kérdés
Na szóval volt egy nagyon jó barátnőm. Azt mondta, hogy szeret engemet, de én elutasítottam, mert max 10/2 a csaj. Most a nyáron nem láttam, de nagyon hiányzik. Mit tudnék tenni?

2015. júl. 28. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik, nem tetszik. Attól még barátok lehettek.

A lényeg, hogy ezt milyen stílusban közölted vele. Ha normálisan, akkor nem vagy szemét.

2015. júl. 28. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Oszinten bocsánatot kérsz tole,es elmondod hogy hianyzik neked.

Es amugy szemet voltal. Nem azert mert elutasitottad,csak szerintem ez a "mert max 10/2" eleg... Felszinesnek tunik. Nem azt mondom,hogy az vagy,tenyleg,csak szerintem igy hangzik. (szerintem!)

2015. júl. 28. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy mit érzek, mert hiányzik, és szeret engemet, de lehet csak azért, mert ezt ő mondta eddig egyedül. De egyébként nekem nem jön be, mert okosabb nálam.
2015. júl. 28. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy hiányzik neked.
2015. júl. 28. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Most akkor az a baj, hogy okosabb vagy hogy nem tetszik? :)

Egyébként ne mondj neki olyat, hogy hiányzik, ha nem akarsz tőle semmit, mert félre fogja érteni és csak reménykedni fog feleslegesen.

2015. júl. 29. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez természetes. nagyon jóban voltatok, persze hogy hiányzik. velem is megtörtént ez pár évvel ezelőtt, jóban voltunk, jött a vallomás aztán megromlott a kapcsolatunk mert nem tudtam vele mit kezdeni. aztán észhez tértem, elfogadtam, ő is, és mai napig nagyon jó barátok vagyunk, jobbak mint előtte. a lényeg hogy ne csapd be magad, ha nem tetszik nem tudsz vele mit csinálni, ne kamuzd be se neki se magadnak az ellenkezőjét. beszéljétek meg és ha ő nem tudja elfogadni a barátkozást, akkor ezt tiszteletben kell tartanod még akkor is ha hiányozni is fog.
2015. júl. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!