Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakciók lehetségesek?
Szerelmes vagyok régi osztálytársamba. Tudja , hogy fontos nekem. Egyre bizalmasabbak vagyunk egymással. Lesz egy rendezvény ami este egy tűzijátékkal fejeződik be. Együtt fogjuk megnézni.
Elgondoltam egy szöveget:
Én: Bízol bennem?
Lànx: Igen.
É: Akkor hunyd le a szemed
L: * lehunyja
É: *csók.
Mik lehetnek a reakciói?
Troll, illetve nem a válaszoló kommentekre nem vagyok kíváncsi.
Szexuális zaklatás minősített esete, Btk. 222. §
Sok sikert. Egyébként pedig pont nem ezt fogja mondani, hanem hogy "miért?" meg úgy hunyja le a szemét hogy odateszi a kezeit, satöbbi. El fog baszódni, te kizökkensz és az egész szánalmas lesz. Ha mégis jól kezdődne, akkor sem csók lenne, hanem egy kelletlen szájrapuszi. Üdv a való világban.
Sajnos én a ló másik oldala vagyok. Még nem csókolóztam soha,és félek,hogy vmi tök hülyeséget csinálok.
Pedig annyiszor volt már így,hogy látom a csajon,hogy oda van értem,én is érte (pedig 2 órája ismerem), de egyszerűen nem tudom magam rávenni. Pedig az ölemben ül a csaj,én meg tapizom,de a csók egyszerűen nem megy.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!