Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már nagyon rég összebarátkoztam 5 éve pontosan.Szerelmes lettem bele.Ô nem viszonozta barátok maradtunk, idô közben a legjobb barátja lettem ô meg az én legjobb bárátnôm.Kis idôvel ujra bepróbálkoztam.De akk sem semmi, majd egyszer megkérdeztem tôle h miért nem akar velem úgy lenni.Azt mondta h csak barátként tud ràm tekinteni de én ezt soha nemtudtam elhinni.Sokan mondták is h miért nem jövök vele össze mert nagyon jól kijövünk meg nem ugy viselkedett velem mint egy másik diuval vagy bárkivel. Mindig a nyakamba ugrott percekig ölelgetett mikor a suliba megláttuk egymást reggel puszit adott.De igy sem semmi majd késôbb már minden önbizalmam elveszett pedig soha nem volt vele baj ugy éreztem mintha soha nem fog összejönni senkivel nemh vele senkivel, mert másoknál is bepróbálkoztam de ôk is ugyanugy csak barátok akartak maradni. Pedig azt mondták h kegyetlenül helyes vagyok cuki stb, de szart sem érek el vele...mert semmi...Most pedig az a lány elmegy és szerintem nem fogom látni nagyon nagyon sokáig pedig megôrülök érte denemtehetek semmit nem fogja tobábbra sem viszonozni azt amit én érzek, lehet ô az igazi...5 éve amikor elôször megláttam nem telt egy olyan nap sem amikor nem gondoltam rá.Ô jelenti nekem a mindent.Mostnabában meg aztán teljesen kikészültem nem alszom (most sem pedig kellene) nem eszem semmihez nincs kedvem teljesen magam alatt vagyok csak attól félek h depis leszek...szerintetek mit kellene csinálnom?2015. júl. 21. 03:09
2/2 anonim válasza:
Tudom, hogy mit érzel, hasonló dolgon megyek én is keresztül, de az érzés ugyan az... Én sem tudom a mai napig elfelejteni és ugyanez a nóta, de rájöttem hogy ha csak depibe esek,attól egyáltalán nem lesz jobb, nem szabad feladni, de tiszteletben kell tartani a másik döntését, helyezd az ő érzéseit előtérbe és tudni fogod, mit kell tenned... sajnos az élet nem tündérmese, nem mindig élünk boldogan amíg meg nem halunk, de a remény rá mindig él... 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!