Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húgica bátyó szindróma mit tegyek? Többi lnet
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyom imádok, viszont szinte biztos hogy én is bejövök neki, de egy bnöm azt gondolta hajtani fog rám, ha azt mondja neki bátyámként szeretem és azóta úgy is viselkedünk egymással, de nem tudom, hogy most ő komolyan gondolja-e a húgica dolgot... szerintetek mit tegyek?? 16L2015. júl. 20. 19:50
1/2 anonim válasza:
Reggel húgom.... Este... :D hajrá :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet :D de többet szeretnék, bolond vagyok valószínűleg, de azt hiszem bele szerettem...
2015. júl. 20. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!