Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne a dolog?
Egy kirándulás alkalmával megismerkedtem anyukám barátnőjének a lányával akivel nagyon kedveljük egymást.
Csak egy baj van, hogy ő pesti én pedig vidéken lakom (Debrecen). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek tudna-e működni egy normális távkapcsolat kettőnk között, avagy sem.
A jobb megértés miatt, a lány 15 éves, idén tölti a 16-ot és most fog szakközépiskolában kezdeni, én pedig 17 vagyok, idén töltöm a 18-at, de eddig még meg se fordult a fejemben, hogy Pestre menjek akár tanulás/munka miatt, de ez a lány annyira felkavart, hogy nagyon szeretnék vele lenni, viszont vagy 1 évig távkapcsolatban kéne maradnunk, ameddig befejezem a sulit. Most augusztusban tudnánk találkozni, legközelebb pedig ősszel, azután nem tudom, és ez aggaszt is. Félek, hogy az új suliban beleszeret 1 fiúba, mint ahogy én tettem egy lányba mikor gimibe kerültem.
Debrecen - BP vonattal könnyen megoldható ( nyilván költséges ) .
Ha hetente - 2 hetente megtudod oldani hogy vele legyél és a szüneteket is vele töltöd akkor működhet . Egyéb esetben nem hinném . Ez mondjuk a lány szándékaitól is függ , ha komolyat akar akkor megvár , ha nem akkor nem.
1.Kérdező Miért nem?
2. Az addig oké, hogy semmi sem lehetetlen, ez tényleg igaz, csak az egész életemet a feje tetejére kéne állítanom, hogy vele lehessek a jövőben és nem tudom, hogy kitart-e addig mellettem, ameddig valahogy feljutok Pestre vagy környékére, avagy sem.
Nem annyira vagyok naiv kiskamasz, bár tagadhatatlan, hogy most az érzéseim irányítanak elsősorban. Pesten is elég jó a felsőoktatás és Pest alatt lenne 1 barátom akihez odaköltözhetnék átmenetileg. Egész nap ezen járt az agyam, hogy mint s hogy is lehetne ezt a kapcsolatot fenntartani.
Az előző kérdezőnek pedig, nem tudom, hogy 2 hetente fel tudnék-e menni Pestre, most utolsó évben a jegyek is számítanak, és hogy mennnyit jegyzek meg az anyagból, gondolom a hétvégékre gondoltál, hát nem tudom, ezen még nem is gondolkoztam igazán. A szüneteket viszont persze, vele tölteném el. Annyi időt szeretnék rá szánni amennyit csak tudok
Egyből nemet írnék a távkapcsolatra, ha nem működne jelenleg is az enyém - már 2 éve...
De ez nagyon személy, és kapcsolatfüggő.
Debrecen és Pest között a vonatozás nem egy ördögi dolog, hétvégeken rengetegen csinálják.
Azt nem értem, hogy a leányzó - ha ugyanúgy érez - akkor miért nem mehet ő (is) Debrecenbe pl.?
Viszont ha attól rettegsz, és azért ülnél a nyakára, mert félsz hogy bepasizik, (tehát nem bízol meg benne) akkor jobb ha az egészet már most elfelejted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!