Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működne a dolog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működne a dolog?

Figyelt kérdés

Egy kirándulás alkalmával megismerkedtem anyukám barátnőjének a lányával akivel nagyon kedveljük egymást.

Csak egy baj van, hogy ő pesti én pedig vidéken lakom (Debrecen). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek tudna-e működni egy normális távkapcsolat kettőnk között, avagy sem.

A jobb megértés miatt, a lány 15 éves, idén tölti a 16-ot és most fog szakközépiskolában kezdeni, én pedig 17 vagyok, idén töltöm a 18-at, de eddig még meg se fordult a fejemben, hogy Pestre menjek akár tanulás/munka miatt, de ez a lány annyira felkavart, hogy nagyon szeretnék vele lenni, viszont vagy 1 évig távkapcsolatban kéne maradnunk, ameddig befejezem a sulit. Most augusztusban tudnánk találkozni, legközelebb pedig ősszel, azután nem tudom, és ez aggaszt is. Félek, hogy az új suliban beleszeret 1 fiúba, mint ahogy én tettem egy lányba mikor gimibe kerültem.

2015. júl. 20. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:
nem.
2015. júl. 20. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Erre csak annyit mondhatok, hogy semmi sem lehetetlen.
2015. júl. 20. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Debrecen - BP vonattal könnyen megoldható ( nyilván költséges ) .

Ha hetente - 2 hetente megtudod oldani hogy vele legyél és a szüneteket is vele töltöd akkor működhet . Egyéb esetben nem hinném . Ez mondjuk a lány szándékaitól is függ , ha komolyat akar akkor megvár , ha nem akkor nem.

2015. júl. 20. 09:49
 4/9 A kérdező kommentje:

1.Kérdező Miért nem?

2. Az addig oké, hogy semmi sem lehetetlen, ez tényleg igaz, csak az egész életemet a feje tetejére kéne állítanom, hogy vele lehessek a jövőben és nem tudom, hogy kitart-e addig mellettem, ameddig valahogy feljutok Pestre vagy környékére, avagy sem.

2015. júl. 20. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
naiv kiskamaszkent az ember almodozhat ilyesmirol, de ez nem szokott mukodni.
2015. júl. 20. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem annyira vagyok naiv kiskamasz, bár tagadhatatlan, hogy most az érzéseim irányítanak elsősorban. Pesten is elég jó a felsőoktatás és Pest alatt lenne 1 barátom akihez odaköltözhetnék átmenetileg. Egész nap ezen járt az agyam, hogy mint s hogy is lehetne ezt a kapcsolatot fenntartani.

Az előző kérdezőnek pedig, nem tudom, hogy 2 hetente fel tudnék-e menni Pestre, most utolsó évben a jegyek is számítanak, és hogy mennnyit jegyzek meg az anyagból, gondolom a hétvégékre gondoltál, hát nem tudom, ezen még nem is gondolkoztam igazán. A szüneteket viszont persze, vele tölteném el. Annyi időt szeretnék rá szánni amennyit csak tudok

2015. júl. 20. 10:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg. Ha nem sikerült, de akkor már Pesten lennél, akkor m majd ott fog jönni egy másik lány :)
2015. júl. 20. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyből nemet írnék a távkapcsolatra, ha nem működne jelenleg is az enyém - már 2 éve...

De ez nagyon személy, és kapcsolatfüggő.

Debrecen és Pest között a vonatozás nem egy ördögi dolog, hétvégeken rengetegen csinálják.

Azt nem értem, hogy a leányzó - ha ugyanúgy érez - akkor miért nem mehet ő (is) Debrecenbe pl.?

Viszont ha attól rettegsz, és azért ülnél a nyakára, mert félsz hogy bepasizik, (tehát nem bízol meg benne) akkor jobb ha az egészet már most elfelejted!

2015. júl. 21. 05:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Működik, köztünk 230 km van :) Hajrá ^^
2015. júl. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!