Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri várni? (több lent)
Van egy lány az osztályomban aki nagyon bejött már a gólyatáborban is. Eddig talán a legcukibb lány akit valaha megismertem (fura fétis). Csendesebb lány, általában a "menő" csajokkal lóg, emiatt nem tudtam hozzá közelebb kerülni suliidőben. Meg a javerjaim is visszatartottak. Iskolán kívül nem megoldható vele egy találka, mert se telefonja, se Facebookja nincs. Alig beszéltem vele, de mégis nagyon tetszik a személyisége. Kedves, okos, intelligens, és még sorolhatnám pozitív tulajdonságait. Külseje miatt sok barátom utálja, szerintem ok nélkül. Lehet hogy nem sovány, depont ez a mérsékelt "pufiság" fogott meg többek között. Mint mondtam, nyáron reménytelen lenne vele találkozni. Itt jön képbe a kérdés: megéri rá várni vagy esetleg keressek mást?
15/F
Na várjál, öcsi, alig beszéltél vele...?
Vmi rossz tulajdonsága nincs véletlen?
Keress mást IS ;) de azért pirítsad :) minél több helyen lógatod a csalit, annál nagyobb a sansz, h lesz kapás. A nők ezt csinálják, és 10ből10x bejön.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!