Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Már nem tudom mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már nem tudom mi lenne a helyes.

Figyelt kérdés
Van egy fiúbarátom akit mondhatok az egyik legjobb barátomnak is. Már második éve szerelmes vagyok belé, és sajnos ez nem csak egy fellángolás. Senki nem tud róla, és persze vele sem osztottam meg. Ha tudnám, hogy van esélyem akkor megpróbálnék beszélni vele, de így, hogy a sötétben tapogatózok nem akarom kockáztatni a barátságunkat. Sokszor nagyon félreérthetően viselkedik, és sokan azt hiszik a barátnője vagyok, mert mindig együtt látnak minket. Viszont amint elkezdek bizakodni ő hirtelen lerombol mindent azzal, hogy más lányokról beszél , majd kicsit kevesebbet beszélünk stb... Aztán kezdődik előröl az egész. Nem tudom, hogy hogyan deríthetném ki van-e esélyem. Szeretnék továbblépni, de nem megy. Mit tehetnék?

2015. júl. 17. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
ha olyan nagy barátok vannak, akkor tuti tudja. Az, hogy nem lépett eddig azt jelenti, hogy nyuszi, vagy nem érdekled.
2015. júl. 17. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első mondja jól. Az a két lehetőség van,amit felvázolt.👆
2015. júl. 17. 21:02
 3/4 anonim válasza:
Gondolkodj pozitívan! Lehet hogy ő is most ebben a cipőben jár és van egy ugyanilyen kérdés a gyakori kérdéseken csak persze veled kapcsolatban. :) Szóval, bármi lehet. Figyeld a gesztusait, tekintetés, testbeszédét meg mindent. Lehet hogy azért dumál neked más lányokról, hogy féltékennyé tegyen, vagy hogy meg tedd az első lépést vagy hogy kiderítse ez milyen hatással van rád stb. Ez amolyan "pasi-stratégia" mármint szerintem. Legalábbis én ezt vettem észre. VISZONT, és ez a legjobb része..ez visszafelé is működik. :) Dumálj te is neki más fiúkról és figyeld az arcát!!! Meg mindent. Persze ne túl feltűnően. Ha amolyan szomorú vagy dühös vagy tipikusan az a féltékenykedős tekintete lesz vagy rosszalló pillantásokat küld feléd akkor lehet hogy érez valamit... és itt egy másik viszont nagyon vigyázz mert akár félthet is ha barátok vagytok ezért csak óvatosan. Egyébként ha olyan "nagy szemekkel néz rád" az is egy jel lehet arra hogy te is tetszel neki...
2015. júl. 19. 23:03
 4/4 anonim válasza:

szia

szerintem nem nyuszi inkább tényleg azokra a lányokra gondol és úgy véli vagytok olyan jóban hogy veled ezt megbeszélheti

de ha tényleg így érzel szerintem keress másik fiút és könnyebb lesz

2015. júl. 20. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!