Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan idézhetnék elő olyan álmokat, amik igazából emlékekek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 21:36
1/2 anonim válasza:
Igazából nagyon sokat kell rajta gondolkodnod és tudatosan álmodni nekem ez nagyon sokáig ment a tudatos álmodás de egy ideig nem használtam és "elfelejtettem".Pár tipp: úgy nem fog menni hogy most leülök és gondolkodom mert így sehogy se tudsz majd vissza emlékezni ! ÉS SOHA NE ERŐLKÖDJ EZEN! egy mert megerőlteted az agyad és még nehezebb lesz ezen emlékezned sőt még ideges is leszel hogy miért nem sikerül és az agyad ezzel lesz elfoglalva ,hanem amikor van egy kis időd akkor szánj rá egy pár percet de akkor amikor kipihent vagy nyugodt
2/2 anonim válasza:
Nekem már 10 éve megy teljesen az akaratom ellenére. Több mint 10 éve hiányzó lányról álmodok, ha akarom, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!