Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki?
Sziasztok! (Főként lányok véleményét kérném)
Szerintetek az ciki ha egy normális tini vagyok de még mindig van plüssöm? :3
Nekem is van, de már nem annyira szoros a viszonyom vele :D Megtartottam, emlékek fűződnek hozzá (egész kicsi voltam, amikor kaptam) Nincs szívem kidobni, vagy elrakni. Elfér bőven :D
De van, hogy nincs is az ágyon, nem viszem magammal. Nélküle is megvagyok.
Egyesek szerint ciki, de valójába pont, hogy teljesen mind1, hogy ki mivel alszik, nem is érdekel. Valaki egy kispárnával alszik, az nem számít cikinek? Lényegében neki az szolgál amolyan plüssként. Egyesek cikinek találhatják, de szerintem nem az. Mindenkinek van egy olyan tárgya, amit szeret. És nem akar tőle megválni.
A plüss pedig származhat bárhonnan. Nagyon megtetszett, rokon, barátnő, szülők, gyerekkori emlékek -lényegében bármi kapcsolható hozzá.
Bocsi, hogy fiúként írok
Nekem is van egy kutyám meg egy cicám,amiket a barátomtól kaptam :D
17L
én 14 éve a plüssömmel alszom, mindenhova magammal viszem ha elmegyek kiszállásba :))
15/L (és az uncsitesóm is így van vele, ő 25)
Egyáltalán nem ciki! :D Én a plüssömmel alszom, de nem érzem cikinek. Ha a barátomtól kapnék egyet, akkor örömmel fogadnám el, de biztos úgy gondolja, hogy már idős vagyok a plüssökhöz xd
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!