Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez ciki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (Főként lányok véleményét kérném)

Szerintetek az ciki ha egy normális tini vagyok de még mindig van plüssöm? :3

2015. júl. 12. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 éves pasi vagyok, de nekem is van.
2015. júl. 12. 11:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Tuti sok embernek van. Nekem is, ès azèrt szeretem mert a gyerekkoromra, a règi emlèkekre emlèkeztet:D 16/L
2015. júl. 12. 11:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, de már nem annyira szoros a viszonyom vele :D Megtartottam, emlékek fűződnek hozzá (egész kicsi voltam, amikor kaptam) Nincs szívem kidobni, vagy elrakni. Elfér bőven :D

De van, hogy nincs is az ágyon, nem viszem magammal. Nélküle is megvagyok.

Egyesek szerint ciki, de valójába pont, hogy teljesen mind1, hogy ki mivel alszik, nem is érdekel. Valaki egy kispárnával alszik, az nem számít cikinek? Lényegében neki az szolgál amolyan plüssként. Egyesek cikinek találhatják, de szerintem nem az. Mindenkinek van egy olyan tárgya, amit szeret. És nem akar tőle megválni.

A plüss pedig származhat bárhonnan. Nagyon megtetszett, rokon, barátnő, szülők, gyerekkori emlékek -lényegében bármi kapcsolható hozzá.

Bocsi, hogy fiúként írok

2015. júl. 12. 11:55
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is van egy kutyám meg egy cicám,amiket a barátomtól kaptam :D

17L

2015. júl. 12. 11:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :) Nekem is van még nem is egy , bár már csak inkább porfogók, de attól még vannak. :)15l
2015. júl. 12. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

én 14 éve a plüssömmel alszom, mindenhova magammal viszem ha elmegyek kiszállásba :))

15/L (és az uncsitesóm is így van vele, ő 25)

2015. júl. 12. 13:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, nekem is megvan még mind, pedig már a 20-at töltöm idén... :) Csak már nem mellettem vannak, hanem a polcon.
2015. júl. 12. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki! :D Én a plüssömmel alszom, de nem érzem cikinek. Ha a barátomtól kapnék egyet, akkor örömmel fogadnám el, de biztos úgy gondolja, hogy már idős vagyok a plüssökhöz xd

18/L

2015. júl. 12. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki nekem is van egy plüsshagymám... Neked mid van?:)
2015. júl. 12. 18:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki 15 vagyok es mindig magammal hurcolom ha elurtazunk/osztalykirandulni megyunk szval nem gaz szerintem :)
2015. júl. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!