Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel tavaly találkoztam utoljára, már akkor is tetszett és mondta, hogy én tetszek neki de van barátja.

Az ok amiért egy éve találkoztunk utoljára, hogy messze van és akkor is egy barátomnál volt csak látogatóba.

A probléma ott kezdődik, hogy kb. egy hónapja elkezdtünk rendszeresen beszélgetni és mint kiderült most is tetszek neki...sőt.Utóbbi időkben én is elkezdtem érezni valamit és megbeszéltük, hogy hónap végén nálam lesz öt napot.Teltek múltak a napot alig vártuk, csak képesek voltunk telefonban, neten összeveszni nem kicsit.

Az utóbbi négy napban észre vettem, hogy eléggé furcsán viselkedik (pl.: nem írt egy napig, flegma volt)

Megkérdeztem mi a baja de azt mondta, meglepően hogy semmi, majd elkezdtem faggatni és kiderült hogy van egy srác aki tetszik neki és nála volt egész nap.

Kérdeztem hogy most miért csinálja ezt?

Azt mondta, hogy rendes fiút akar, aki én lennék számára, de túl nagy a távolság köztünk és ez tönkre teszi, emiatt úgy gondolta, hogy próbálkozik másnál is ez volt két napja, de mindennap ugyan úgy keres és beszélni akar velem...

2015. júl. 11. 12:39
 1/9 A kérdező kommentje:
18F
2015. júl. 11. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyi közöttetek a távolság, hogy erre hivatkozik? Mindent meg lehet oldani, ott vannak a buszok, vonatok, autó, bicikli, a lényeg, hogy mennyire vagytok képesek kitartani egymás mellett a távolság ellenére. Mert ha mondjuk 50 kmnél kisebb a távolság, azt simán meg lehet oldani.

Valamiért mégis úgy tűnik, hogy nem csak a távolság zavarja, van valami más is.

2015. júl. 11. 15:35
 3/9 anonim válasza:
Én 170 km re vagyok a baràtnőmtől és màr kb 4 hónapja eggyüt vagyunk! Szóval a tàvolsàg nem kifogàs! Vagy veled akar lenni vagy nem !
2015. júl. 11. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:
kb 240km-re lakik tőlem, de nem túl megoldható a dolog, mivel elég sokat dolgozik, én meg most fogok érettségizni és így elég bonyolult lenne az egész ügy, meg mint fent írtam, hogy képes emellett kavarni egy másik sráccal míg engem esz az ideg, nem hiszem, hogy igazán megérné...de ezzel szerintem a választ is megkaptam :(
2015. júl. 11. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az tényleg nagy távolság, és ahogy már magadnak is megválaszoltad, nem éri így meg sajnos :/
2015. júl. 12. 00:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Végül is úgy-ahogy jóra fordult előző nap Fb-n írt, hogy mégis csak szeretne velem találkozni és bocsánatot kért mindenért, szóval most kíváncsi vagyok a folytatásra :)
2015. júl. 13. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne bízd el magad, ne éld bele magad túlságosan, nehogy koppanj! Azért drukkolok.
2015. júl. 13. 23:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom jártam már úgy :/ Köszönöm! :)
2015. júl. 14. 01:07
 9/9 A kérdező kommentje:
A mai nap alkalmával elbúcsúztunk egymástól. Pozitív csalódás volt mindkettőnknek, sokkal jobb volt mint azt gondoltuk! :D Jövő hónap közepén elvileg ismét találkozunk, de utána valószínű, hogy legközelebb télen vagy csak jövőre :/ de ez nem baj mert legalább megismertük egymást és eléggé hasonló gyerekkorunk volt és az életfelfogásunk is hasonló :D szóval megérte úgy tűnik :)meg aztán egyikünk sem maradt közömbös a másik iránt, sőt.
2015. júl. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!