Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem meleg vagyok!?
Figyelt kérdés
13l
most tudatosult bennem! Egy meleg baratnom van! (Nem ugy)
Es bevallodta hogy szeret...
en is ot de ilyet nem mondhatok! Eddig eliteltem a melegeket (mar szegyenlem erte magam) es Anyamek mit szolnanak ehez?
Hogy lehet megvaltoztatni hogy ne erezzek iranta semmit???!?!
Kerlek segitsetek! Nagyon ketsegbe vagyok esve!!!
2015. júl. 10. 14:58
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak tinédzserkori fellángolás. Ha szeretitek egymást próbáljátok meg, azt meg ki mondta hogy erről bárkinek tudni kell?
2/7 anonim válasza:
Lehet csak biszexuális vagy, vagy csak egy tévérzet. Soha nem tetszett még neked veled ellentétes nemü egyén ?
3/7 A kérdező kommentje:
Soha.. de vele minden mas!
2015. júl. 10. 15:28
4/7 anonim válasza:
Már biztos lehet benne hogy biszexuális vagy,de elmesélem neked,az emberiség több mint 60%-ka biszex..(vannak akik tagadják)
5/7 anonim válasza:
A szexuális irányultság nem választás kérdése, hanem egy adott dolog. Ne idegeskedj ezen, ha meg vonzalmat érzel egy másik lány iránt, akkor teszteld le, hogy mi is ez. Idővel pontosan tudni fogod, hogy mi a helyzet.
6/7 anonim válasza:
"...Es bevallodta hogy szeret...
en is ot de ilyet nem mondhatok!..."
miért nem monhatod?
Szereted mint barátnőd-semmi ok a pánikra nem vagy meleg
Szereted mint lányt,tetszik neked-semmi ok a pánikra,tini kori mindenkihez vonzodás.
7/7 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a lányok!!! ............bár fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!